Novi Dying Light 2 DLC donosi jahanje konja

0
67
novi-dying-light-2-dlc-donosi-jahanje-konja

Tokom vikenda, Techland je dodao mnogo novih stvari u Dying Light 2, od malih promena i poboljšanja do potpuno novih stilova igranja. Zahvaljujući datamineru, čini se da će Dying Light 2 uskoro dobiti potpuno novi način kretanja: jahanje konja.

Kako je otkrio Reddit korisnik ‘Ghostspider1989’, .ini datoteka za kontrole Dying Light 2 uključuje odeljak posvećen jahanju konja, sa nekim od dostupnih akcija uključujući ‘HORSE_GALLOP’, ‘HORSE_START_MAX_SPEED’ i više, što gotovo potvrđuje činjenicu da će jahanje konja doći u budućem ažuriranju ili kao deo drugog DLC paketa igre. Moramo sačekati i videti, ali bez obzira na to, ideja o konju koji izvodi parkour zvuči prilično zabavno.

Nedavna ažuriranja Dying Light 2 su dodala mnogo iznenađujućih i novih mehanika uključujući više stilova parkura, nove animacije, momentum, preuređeno noćno iskustvo i više. Nadamo se da će ažuriranje sa konjima biti jednako transformišuće.

Znamo da Techland planira da podržava igru mnogo godina unapred, pa da bi zadržao igrače da se vraćaju moraće da je učini zanimljivom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More