Novi detalji za Assassin’s Creed Infinity – i dalje je godinama daleko

0
26

Među mnoštvom Assassin’s Creed igara o kojima se govorilo tokom nedavne prezentacije Ubisoft Forward našao se i predstojeć Assassin’s Creed Infinity.

Ubisoft se konačno potrudio da podeli više detalja vezano za ovaj projekat, a loša vest je to što je on i dalje godinama daleko. Otkriveno je da ovo neće biti video igra, već svojevrsna platforma.

Čini se da je Infinity zamisao Marka-Aleksisa Cotea, čija nova uloga šefa Ubisoftove najveće franšize dovodi do toga da želi da prepravi franšizu u seriju blokbaster igara za jednog igrača, samostalni deo za više igrača i manja besplatna iskustva za obožavaoce – sve to će biti dostupan iz Infinity.

Platforma će takođe služiti kao novi, posvećeni dom savremenoj priči Assassin’s Creed-a, koja će napredovati odvojeno od nadolazećih igara Codename Red, i Codename Hexe, čija se radnja odvija u Evropi iz 16. veka.

Postoji dokumentarac o 15. godišnjici Assassin’s Creed-a koji prikazuje neka poznata lica i možete ga pogledati ispod.
„Ovo je značajna promena za franšizu“, priznao je Cote. „Bićemo bolji čuvari naše meta priče, a ovo središte će nam pomoći da ostvarimo to obećanje.

Što se AC igara tiče, Mirage je zvanično najavljen trejlerom za 2023. godinu, a u daljem periodu nas očekuju još 2 igre iz franšize, od kojih jedna vodi u Japan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Novi detalji za Assassin’s Creed Infinity – i dalje je godinama daleko appeared first on PLAY!.

Original Article