NOVI BROJ: Veliki televizori za velike stvari

0
71

U novom broju časopisa VIDI br. 320 za studeni donosimo vam obilje sadržaja među kojima su usporedni test televizora velikih dijagonala, tema o hrvatskom Fintechu, radionica koja će vam omogućiti da izradite svoju prvu igru s kojom možete osvojiti vrijednu nagradu na našem natječaju te temu o Black Friday ludnici u kojoj vam otkrivamo što se isplati kupiti ako bude na popustu.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

TEMA BROJA: Usporedni test velikih TV-a

Koji su najbolji veliki ekrani za gledanje nogometnih uzbuđenja? Koje su tehnologije najaktualnije i nude ponajbolju kvalitetu slike? Isplati li se dublje posegnuti u džep i kupiti high end televizor ili će mainstream model biti dobar?

BLACK FRIDAY: Što kupiti bude li na akciji

U doba kad se trgovci rješavaju viškova, kako navigirati i prepoznati prave popuste koje vrijedi iskoristiti na Black friday ali i na cyber monday? Što trebate početi raditi tjednima prije Crnog petka i cyber mondaya želite li 'omastiti brke'?

REPORTAŽA: Digitalni Labin 2022

Pogledajte što se to veliko događalo u poznatom gradu rudara gdje se na predavanjima najvećih stručnjaka iz zemlje i svijeta okupilo više od 600 developera.

VIDI.fintech: Brzina i UX na svjetskoj razini

Proizvodi financijskih tehnologija guraju financijske institucije naprijed. Proučili smo najbitnije trendove u fintechu, razgovarali s renomiranim developerima iz branše te napravili pregled top domaćih rješenja.

SOFTVER: HOW TO izrada igre u Construct3 alatu

Naučite raditi videoigre bez ikakvog predznanja i sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem dodjeljujemo vrijedne nagrade.

TEST: ASUS Zenbook 14 Duo UX8402ZE

Najnoviji laptop namijenjen kreativnim profesionalcima, predstavlja dosad najuspješniju izvedbu s dva ekrana. Performanse su vrhunske, ekrani najkvalitetniji dosad, uključujući super impresivni OLED kao glavni ekran.

PROGRAMIRANJE: SIzzy – browser za web dev-ove

Mala ekipa iz tvrtke Sizzy odlučila je pripremiti odgovarajući alat za same majstore weba. Tako je nastao novi preglednik koji je jedini koji nudi hrpu mogućnosti koje su vrlo korisne web developerima.

RADIONICA: Zaštita stakla mobitela

Staklo i postupak za koji smo se odlučili jamče najbolje prianjanje uz mobitel, bez obzira radi li se o ravnom ili zakrivljenom zaslonu. Postupak je jednostavan te je teško promašiti sve korake koje vam donosimo.

PC PLAY recenzija: FIFA 23

Labuđi pjev kultne simulacije najvažnije sporedne stvari na svijetu.

TEST: Yeelight Monitor Light Bar Pro

Testirali smo odličan pametni amibijentalni rasvjetni sustav namijenjen gamerima koji će vam omogućiti personaliziranje svoje okoline tijekom gaming vikenda.

HOW TO: VIDI X RADIONICA

Realizirali smo praćenje pozicije vlaka uz pomoć ultrazvučnog senzora HC-SR04 i VIDI X mikroračunala.

Čitav sadržaj novog broja možete pronaći na ovoj poveznici, a Uvodnik glavnog urednika ovdje.

Uz sve ove sadržaje donosimo vam i obilje standardnih rubrika poput vijesti, reportaža, hardverskih i softverskih recenzija, svemirske kolumne i Vidi doktora.

VIDImo se!

Original Article