Novi Battlefield 2042 apdejt vraća sistem klasa

0
57
novi-battlefield-2042-apdejt-vraca-sistem-klasa

Prošlo je više od godinu dana od objavljivanja Battlefield 2042. Nakon mnogih zakrpa za poboljšanje igre, DICE konačno dodaje funkciju, najtraženiju kod zajednice od kada je igra objavljena. Ta funkcija vraća klasni sistem u Battlefield, što bi trebalo da se desi sa zakrpom ove nedelje.

Iako se klase vraćaju, specijalisti neće biti uklonjeni. Umesto toga, oni će grupisati ove likove u old-school kategorije sa kojima su fanovi Battlefielda upoznati. Klase koje dolaze u Battlefield 2042 uključuju Assault, Engineer, Recon i Support, od kojih svaka ima svoje umeće sa vrstama oružja. Iako klase mogu malo ograničiti opcije igranja, i dalje ćete moći da ih prilagodite biranjem opreme i gadžeta iz izbora stavki vezanih za svaku klasu.

Osim što je ponovo uveo klasni sistem, DICE je takođe obnovio snežnu mapu Breakway tako što je smanjio njenu veličinu i prilagodio određena područja za zanimljivije susrete. Studio takođe dodaje neka nova oružja, uključujući M39 EMR, MTAR-21 i PP-2000. Postojeće oružje i vozila će takođe dobiti nešto ljubavi sa novim dodacima, odnosno termalnim nišanima, prigušivačima i sistemom aktivne zaštite za M1A5 i T28. Povrh svega, postoji niz promena, podešavanja, ispravki i ažuriranja igre (kompletne beleške o zakrpi možete naći ovde).

DICE je samo rekao da će ažuriranje doći ove nedelje, ali nije naveo datum. Međutim, ako nas istorija izdanja zakrpe dobro služi, trebalo bi da stigne u utorak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More