Novembarski Humble Monthly je neverovatan – CoD WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy!

Ukoliko niste upoznati sa Humble Bundle mesečnom pretplatom, u pitanju je servis gde se mesečno pretplatite za 12 dolara i unapred dobijete dve do tri solidne igre i preko toga još veliki broj igara, i taj paket obično vredi 10 do 20 puta više od onoga što se platili.

Nismo dugo pisali o njemu, ali nas odavno ni jedan paket nije ovoliko oduševio kao ovaj za novembar, gde se pod unapred poznatim igrama nalaze tri velika naslova čiji je izdavač Activision.

To su Call of Duty WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy! Tri zasita sjajna naslova i sjajne igre, a pogotovo je neverovatno da i Spyro vidimo na listi, igra koja se pojavila za računare pre manje od mesec dana!

Od nas svaka preporuka da se uzmete novembarski Humle Bundle, jer samo ove tri igre vrede mnogo više, a kamoli ono što ćete dobiti i preko toga kada dođe novembar.

Ukoliliko se pretplatite, ove tri igre dobijate odmah i odmah ih možete igrati, dok će se ostatak otkriti na početku novembra, kada ćete dobiti i ostale igre. Ukoliko vas interesuje, ključevi za sve tri igre su Steam kodovi.

The post Novembarski Humble Monthly je neverovatan – CoD WWII, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy! appeared first on PLAY!.

Original Article