Nove vesti za Resident Evil stižu u oktobru

0
42

Tokom Capcom-ovog nedavnog Tokyo Game Show, izdavač je fanovima Resident Evil-a dao još jedan pogled na dugo očekivani rimejk RE4, dok je takođe pokazao predstojeću Vintersovu ekspanziju za Resident Evil Village. Pored svega ovoga, Capcom je potvrdio da se Resident Evil Showcase održava sledećeg meseca.

Iako nije naveden tačan datum, Capcom je najavio da ćemo dobiti predstavljanje vezano za Resident Evil negde sledećeg meseca u oktobru. Do sada je izdavač samo potvrdio da će biti prisutno više informacija o predstojećem rimejku Resident Evil 4, bez drugih detalja.

Videli smo dosta najava na najnovijoj izložbi Capcom TGS-a, pa će biti zanimljivo videti šta se još planira za predstojeću RE izložbu.

Kao što je pomenuto, Capcom-ova TGS izložba je uključivala mnoge najave Resident Evil, dajući nam pogled na predstojeću Winters ekspanziju za Resident Evil Village, koja neće samo dodati sadržaj priče u obliku ‘Shadows of Rose DLC’, već će takođe uključivati fanovima omiljeni mercenaries mod i imaće opciju igranja u trećem licu – za one koji više vole takva RE iskustva.

Ostale najave uključivale su činjenicu da Resident Evil: Village dolazi na Appleove Mac uređaje, dok je Nintendo Switch spreman da dobije cloud verzije RE2, RE3, RE7: Biohazard i RE: Village.

Uz sve ove najave, biće uzbudljivo videti šta je Capcom planirao za predstojeću Resident Evil prezentaciju. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Nove vesti za Resident Evil stižu u oktobru appeared first on PLAY!.

Original Article