Nove softverske nadogradnje Garminovih gadgeta

0
53

Nove softverske značajke za korištenje na otvorenom koje je predstavio Garmin odnose se se na brojne pametne satove i narukvice, uključujući fēnix 7 seriju, epix Gen 2, Instinct 2 seriju, Forerunner 945 LTE i biciklistička računala serije Edge 1040. Te nove značajke trebale bi izvući maksimum iz Garminovih gadgeta, a sve se dobivaju kroz sustav besplatne nadogradnje.

Među tim nadogradnjama za pametne satove Garmin posebno ističe značajke:

SatIQ: Kako bi maksimalno produžio trajanje baterije, SatIQ će automatski uključiti višepojasni GPS u područjima gdje je najpotrebniji, poput uskih kanjona ili središta grada s visokim zgradama, a zatim ga isključiti kada više nije potreban kako bi sportaši izvukli maksimum iz svojih baterija.

Heart rate variability (HRV) status: Pratite varijabilnost otkucaja srca tijekom spavanja kako biste bolje upravljali oporavkom i općom slikom zdravlja.

Morning report: Kada je gadget uparen s pametnim telefonom, primajte dnevne vremenske prognoze i dnevne prijedloge za vježbanje, kao i informacije o noćašnjem spavanju i HRV statusu. Izvješće se čak može prilagoditi tako da sportaši mogu vidjeti samo one detalje koje žele.

Race widget: Pogledajte informacije o pripremi za utrku, uključujući predviđanje performansi za dan utrke, vremensku prognozu i sat za odbrojavanje i to sve u jednom widgetu.

Updated training status: Koristeći nove pokazatelje kao što su HRV status, nedavna povijest vježbanja i izvedba, sportaši će dobiti uvid u to treniraju li produktivno.

Neke od nadogradnji za biciklistička računala su:

Music controls: Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, upravljajte glazbom izravno na Edge uređaju.

Training status: Korištenjem novih pokazatelja kao što su status HRV-a, nedavna povijest vježbanja i izvedba, dobijte uvid koliko je trening produktivan.

Full eBike support: Povežite ANT ili ANT+ kompatibilni e-bicikl za pregled prilagođenih podataka o e-biciklu, podešavanje razina pomoći i pregled preostalog dometa na temelju planirane staze.

Besplatna ažuriranja softvera već su dostupna. Kupci mogu ažurirati svoj pametni sat ili biciklističko računalo omogućavanjem automatskih ažuriranja sa svog uređaja ili korištenjem aplikacije Garmin Express.

Original Article