Nove informacije o The Avengers projektu

Pre sada već više od dve godine, Square Enix i Marvel su misteriozno najavili “The Avengers Project”, igru koja se, kako joj i ime kaže, vrti oko popularnih osvetnika.

O ovoj igri je do sada bilo veoma malo objava, i praktično za ove dve godine nismo saznali ništa, osim toga ko će raditi na igri.

Sada, u trenutku dok Avengers: Endgame razbija kase, sa 1,2 milijarde dolara zarađenih samo u prvom vikendu, opet se iz prašine dižu glasine i “proverene” informacije o ovoj igri.

One kažu da će ova igra biti akciona avantura iz trećeg lica, koja će imati borbu prsa u prsa, pucanje iz zaklona, šunjačke delove i Boss borbe. Osim toga, informacije još kažu da će se ,od poznatih karaktera, u igri pojaviti Black Widow, Captain America, Winter Soldier i Black Panther, a iz trejlera od ranije znamo da će tu biti i Hulk, Thor i Iron Man.

Kao što vidite, i dalje je sve to malo i na kašičicu, praktično presipanje iz šupljeg u prazno, ali za Avanger fanove je bitno da se zna da se na igri i dalje radi, te da nisu digli ruke od nje.

Original Article