Nove igre studija Bungie su u izradi već tri godine

0
56

Prema rečima izvršnog direktora Bungie-a, Pita Parsonsa, studio radi na nekoliko igara zadnje tri godine. Parsons je dao intervju za britanski vebsajt Metro, u kome je pričao o budućnosti kompanije ali i o raskidanju partnerstva sa Activision-om.

Bungie se 2019. razišao sa izdavačem Activision a prema Parsonsu, studio je imao želju za kreativnom nezavisnošću. Developeri su jednostavno želeli više slobode i kontrolu prilikom rade u Destiny 2. Iako su im ruke bile pune održavanjem popularne svemirske pucačine, tim je uspeo da izdvoji vremena za projekte sa strane i još od 2017. rade na novima naslovima.

Parsons je prokomentarisao da fokus na ovim projektima nije bilo izbacivanje igre, već kreiranje dobrih timova i smišljanje novih interesantnih ideja. Svi u studiju su veoma zadovoljni kako se novi procesi razvijaju a i kako teče podrška za Destiny 2. Većina radne snage studija se preselila na rad od kuće, a Parsons veruje da četvrtina radnika nikad nije kročila u zgradu studija. Većina ovih radnika radi upravo na novim zadatcima a Bungie želi da do 2025. izbaci novi naslov koji ne počinje sa reči Destiny.

The post Nove igre studija Bungie su u izradi već tri godine appeared first on PLAY!.

Original Article