Nove fotografije sa snimanja TV serije The Last of US

0
337

Obožavateljka je na Tviteru objavila slike koje pokazaju da je rad na The Last of Us TV seriji uveliko krenuo. Na njima, ekipa dizajnira ulicu u Alberti (Kanada) da podseća na lokaciju u Ostinu (Teksas). Tviterašica je doputovala o svom trošku i uspela da slika nekoliko fotografija i snimi par videa zgrada i vozila sa snimanja.

Ulice izgledaju iznenađujuće čisto za jedan post-apokaliptični svet, pa mislimo da će se na ovom setu možda snimati uvodni deo igre u kome se Džoel i njegova ćerka probijaju kroz Ostin. Mnoge serije i filmovi se snimaju u Kanadi, iz finansijskih razloga, a The Last of Us bi trebalo da je produkcija sa najvećim budžetom koja snima na toj lokaciji. To je i potvrdio predsednik Međunarodne alijanse radnika teatra, koji je rekao da cena svake epizode premašuje osam cifara.

Adaptacija igre The Last of US je prva serija iz Playstation Productions studija, koji je formirao Sony Interactive Entertainment kako bi pretvarao svoje gejming kreacije u filmove i serije. Produkcija bi trebala da se završi do juna 2022. godine, a prva sezona će pratiti dešavanja iz prve The Last of US igre. Slike i snimke možete pogledati u nastavku.

pic.twitter.com/vNaoIchn3J

— Ted’s desk 🧛‍♀️ 🇨🇦 kindness is punk (@necromonica1) July 19, 2021

Cops on TLOU pic.twitter.com/EaBRlCZZzH

— Ted’s desk 🧛‍♀️ 🇨🇦 kindness is punk (@necromonica1) July 19, 2021

Walking down the road omg omg pic.twitter.com/3GDYiah61Z

— Ted’s desk 🧛‍♀️ 🇨🇦 kindness is punk (@necromonica1) July 19, 2021

The post Nove fotografije sa snimanja TV serije The Last of US appeared first on PLAY!.

Original Article