Nova zakrpa za Cyberpunk 2077 ipak ne izlazi u februaru zbog sajber-napada na CDPR

0
114

Nakon problema koji su negativno uticali na prodaju i generalnu popularnost igre Cyberpunk 2077, CD Projekt Red je tokom januara izdao zvanično izvinjenje i samouverenu najavu dve zakrpe koje dovode ispravke problema.

Prva zakrpa je izašla tokom januara i pomogla je da stabilnost bude poboljšana, ali je veći deo posla preostao za drugi apdejti, patch 1.2, koji je bio isplaniran za februar.

Međutim, kako se februar bliži kraju tako su fanovi počeli da se pitaju šta se događa sa tom planiranom zakrpom. CD Projekt Red je sada na zvaničnom Twitter profilu igre izdao saopštenje sa kojim je dolazak 1.2 zakrpe pomerio za sredinu marta.

Razlog za odlaganje je nedavni sajber-napad koji se odigrao nad infrastrukturom kompanije CDPR i u kojem su ukradeni izvorni kodovi igara. Developerima je potrebno dodatno vreme kako bi priveli kraju sve ispravke, koje su opsežnije od onih u prethodnim apdejtovima, sa brojnim poboljšanjima kvaliteta.

CDPR nije detaljnije ulazio u to šta se sve očekuje sa apdejtom, ali će dodatnih par nedelja iskoristiti na pravi način. Više informacija o prirodi zakrpe i njenom tačnom izlasku će biti naknadno iznešeno.

Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March. 2/3

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) February 24, 2021

The post Nova zakrpa za Cyberpunk 2077 ipak ne izlazi u februaru zbog sajber-napada na CDPR appeared first on PLAY!.

Original Article