Nova verzija DualSense džojstika za PlayStation 5 izazvala uzbuđenje u gejming zajednici

0
53
nova-verzija-dualsense-dzojstika-za-playstation-5-izazvala-uzbudjenje-u-gejming-zajednici

Summary

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, nedavno se pojavila na kanadskom sajtu Best Buy Canada, što je odmah privuklo pažnju gejming zajednice. Iako su detalji brzo uklonjeni sa sajta, informacije o ovom unapređenom džojstiku […]

Nova verzija DualSense džojstika za PlayStation 5 izazvala uzbuđenje u gejming zajednici

Nova verzija Sony DualSense džojstika za PlayStation 5, poznata kao DualSense V2, nedavno se pojavila na kanadskom sajtu Best Buy Canada, što je odmah privuklo pažnju gejming zajednice. Iako su detalji brzo uklonjeni sa sajta, informacije o ovom unapređenom džojstiku su se proširile internetom, otkrivajući brojna poboljšanja u odnosu na originalni model.

DualSense V2 džojstik donosi nekoliko značajnih promena. Prvo, nova verzija je sada lakša – teži samo 280 grama, dok je originalni DualSense model imao težinu od 360 grama. Ovo smanjenje težine omogućava veću udobnost tokom dugih igračkih sesija.

Druga bitna karakteristika DualSense V2 je produženo trajanje baterije. Sada džojstik može izdržati do 12 sati neprekidnog korišćenja, što predstavlja značajno unapređenje u odnosu na originalnu verziju i Edge model.

Kao dodatak, Sony je odlučio da uključi DualSense stanicu za punjenje u paketu sa DualSense V2 džojstikom. Ova stanica omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika, što smanjuje opterećenje USB portova na konzoli.

Nova verzija DualSense džojstika definitivno će biti od koristi za vlasnike PlayStation 5 konzola, ali i za PC igrače koji preferiraju raspored dugmića PlayStation džojstika. Sony se trudi da poboljša iskustvo igranja i reši problem trajanja baterije u poređenju sa drugim kontrolerima na tržištu. Oni nude DualSense V2 po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.

Očekuje se da će pojavom DualSense V2 džojstika uskoro biti predstavljena i PlayStation 5 Pro konzola, koja bi se savršeno uklopila sa ovim unapređenim džojstikom.

FAQ:

Koje su najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku?

Najznačajnije promene na DualSense V2 džojstiku uključuju smanjenje težine i produženo trajanje baterije.

Koliko dugo može izdržati baterija na DualSense V2 džojstiku?

Baterija na DualSense V2 džojstiku može izdržati do 12 sati neprekidnog korišćenja.

Šta je uključeno u paket sa DualSense V2 džojstikom?

U paket sa DualSense V2 džojstikom je uključena DualSense stanica za punjenje, koja omogućava istovremeno punjenje do dva džojstika.

Kakva je cena DualSense V2 džojstika?

DualSense V2 džojstik se prodaje po istoj ceni kao originalni model, uz dodatak besplatne stanice za punjenje.

Read More