Nova Twisted Metal igra će navodno imati i VR mod

0
40
nova-twisted-metal-igra-ce-navodno-imati-i-vr-mod

Iako nije zvanično potvrđeno, dugo se priča da je nova Twisted Metal igra trenutno u razvoju u Firesprite-u. Pošto je Playstation VR2 otprilike nedelju dana od lansiranja, ohrabrujuće je čuti da bi naslov derbija uništenja mogao biti kompatibilan sa PSVR2 – kao što je slučaj sa Gran Turismo 7.

Kako je otkrio korisnik ResetEra „Smitch“, Firesprite iz Liverpula je first-party Playstation developer koji trenutno radi na nenajavljenoj „akcionoj igri za više igrača“ – iako curenja informacija i glasine tvrde da je to deo Twisted Metal franšize.

Bez obzira na to koja je tačno igra, čini se da će naslov ponuditi neki oblik VR podrške, pri čemu studio navodi (kao deo novog spiska poslova) da bi „iskustvo u razvoju igri za VR bilo korisno“.

Koliko će duboko ići VR integracija trenutno nije poznato, ali se može očekivati da će biti uporediva sa nadolazećim VR ažuriranjem za Gran Turismo 7 – koje izgleda prilično sveobuhvatno.

Iako ne nudi imena franšiza u razvoju, Firesprite je pružio neke dodatne informacije o tome šta će biti igra, rekavši: „Ovaj hrabar projekat ima za cilj da probije novi teren, mešajući žanrovsku mehaniku igranja koja prevazilazi borbu na vozilima i “pešaka” i duboko ih ugrađujući u jedinstveno okruženje za igranje kao deo jedinstvenog i živog univerzuma.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More