Nova Tomb Raider igra će biti izdata od strane Amazon Games

0
53
nova-tomb-raider-igra-ce-biti-izdata-od-strane-amazon-games

Tokom 2021. godine, postojalo je nekoliko naznaka da je Crystal Dynamics započeo pre-produkciju za sledeću veliku igru u Tomb Raider franšizi. U aprilu, studio je to zvanično potvrdio, najavljujući da je nova igra Tomb Raider u razvoju koristeći Unreal Engine 5. Sada, predstojeći naslov takođe ima izdavača – Amazon.

Crystal Dynamics i Tomb Raider franšiza su kupljeni od strane Embracer Group ranije ove godine, koja i sama poseduje brojne izdavačke kompanije i druge razvojne studije. Ipak, kompanija je smatrala da bi bilo najbolje tražiti izdavačko partnerstvo za sledeću veliku igru Tomb Raider, omogućavajući Amazonu da se uključi u akciju.

Danas je objavljeno da Amazon Games radi sa Crystal Dynamics na sledećem Tomb Raider ostvarenju. Iako do sada nije otkriveno mnogo toga, znamo da će igra biti izgrađena na Unreal Engine-u 5, da će to biti igra za jednog igrača vođena naracijom, a takođe znamo da će biti objavljena na više platformi, tako da ne treba da brinete o ekskluzivnosti.

Igra je još uvek u ranoj fazi razvoja, tako da ne očekujte da ćete videti trejler ili najavu datuma objavljivanja još neko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More