Nova Tomb Raider igra bi uskoro mogla biti najavljena

0
70
nova-tomb-raider-igra-bi-uskoro-mogla-biti-najavljena

Tomb Raider i Lara Croft su ikone gejming industrije već tri decenije. Sa raznim igrama i višestrukim adaptacijama u drugim medijima, lik i dalje ostaje popularan širom sveta.

2013. godine, Crystal Dynamics je ponovo pokrenuo franšizu sa novim unosom inspirisanim akciono-avanturističkim igrama svog vremena. Osveženi serijal je dobio tri igre, sa trilogijom koja se završava 2018. godine sa Shadow of the Tomb Raider.

Crystal Dynamics je zauzet sa novim naslovom u franšizi, ali nije mnogo otkriveno. Međutim, zvanični sajt se čini da je ažuriran, nagoveštavajući potencijalnu najavu za blisku budućnost.

Shadow of the Tomb Raider je prodat u gotovo 9 miliona kopija, ističući relevantnost i popularnost franšize. Stoga će nova igra verovatno pronaći sličan uspeh na tržištu.

Kao što se vidi gore, zvanični sajt je ažuriran sa sloganom: Postanite Tomb Raider. Osim toga, sajt traži od igrača da se prijave za više informacija o franšizi Tomb Raider. Sajt navodi:

“Prijavite se da biste prvi čuli vesti o franšizi Tomb Raider.”

Amazon Games je potvrđen kao izdavač sledeće igre Tomb Raider. Kao što je ranije pomenuto, Crystal Dynamics se vraća za sledeću igru.

Developer će iskoristiti snagu moćnog Unreal Engine 5 da bi oživeo Larinu sledeću avanturu, odvevši je na još jednu nezaboravnu avanturu. Takođe će označiti najskuplji projekat u istoriji studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More