Nova Tom Clancy’s Ghost Recon igra će izaći tek 2025. godine

0
34
nova-tom-clancy’s-ghost-recon-igra-ce-izaci-tek-2025.-godine

Ubisoft je imao mešovit uspeh sa Tom Clancy franšizom, ali posebno sa podserijom Ghost Recon – pošto su se prethodne dve igre u velikoj meri razlikovale u kritičkom i komercijalnom prijemu. Uprkos tome što je poslednji unos objavljen pre više od 3 godine, fanovi franšize će možda morati da čekaju još 3 godine na sledećeg Ghost Recon ostvarenja.

Insajder iz industrije Tom Henderson je na Twitteru odgovorio jednom korisniku koji je pitao „Da li su izveštaji tačni da će novi Ghost Recon biti objavljen ove godine“, a Henderson je rekao „Ne mislim tako. Verujem da je to prognozirano za 2025. godinu ili tako nešto.”

Kao što je pomenuto, poslednja Ghost Recon igra bio je Ghost Recon: Breakpoint, koji je imala loš učinak i komercijalno i kritički – prodavši „razočaravajućih“ 6 miliona jedinica, dok je na Metacritic-u postigla prilično bednih 56% (sa korisničkim rezultatom 3,0 ).

Uz to, franšiza je imala neke vrhunske tačke, a prethodnik Breakpoint-a Ghost Recon: Wildlands pokazao se ogromnim za kompaniju, dostižući ukupno više od 15 miliona igrača, a istovremeno je mnogo bolje prihvaćen širom sveta.

Sa Breakpointom koji je izašao samo dve godine nakon Wildlands-a, bilo je jasno da je Ghost Recon serijalu potrebno više vremena u razvoju, a čini se da Ubisoft ovom sledećem unosu daje upravo to. Nadamo se da će dodatno vreme za razvoj biti dobro iskorišćeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More