Nova Prince of Persia igra bi mogla biti najavljena ove nedelje

0
59
nova-prince-of-persia-igra-bi-mogla-biti-najavljena-ove-nedelje

Evil Empire je završio sa radom na DLC sadržaju za Dead Cells i sada prelazi na novi projekat. Nedavni izveštaji su pokazali da se studio udružio sa Ubisoftom da razvije rogue-like Prince of Persia igru. Još bolje, zvanično otkrivanje i datumi izlaska su oba iza ugla.

Prema izvorima Insider Gaminga, Evil Empire već neko vreme radi na ovoj rogue-like Prince of Persia igri. S obzirom na istoriju serijala kao 2D side-scroller, rogue-like spin-off bi se dobro uklopio i nakon pozitivnog prijema Prince of Persia: The Lost Crown ranije ove godine, mnogi fanovi će verovatno biti zainteresovani za ovu igru kada bude najavljena.

Tom Henderson je dopunio izveštaj sa ažuriranim informacijama. Igra bi trebalo zvanično da bude najavljena 10. aprila, daleko ispred Ubisoft Forward, prikaza igara koji se održava 10. juna.

Igra će prvo biti izdata u Early Access, dostupna preko Steama. Pokretanje Early Accessa treba da se dogodi 24. maja, tvrdi se. Nakon toga, igra će verovatno provesti oko godinu dana u ranom pristupu i verovatno će se pojaviti na konzolama tek kada se završi Early Access period.

Read More