Nova mobilna igra ‘Ludo: Animal Heroes’ predstavlja najnoviji naslov koji dolazi iz Srbije 

0
63
nova-mobilna-igra-‘ludo:-animal-heroes’-predstavlja-najnoviji-naslov-koji-dolazi-iz-srbije 

Top50 2023

PCPress.rs Image

Ovaj video igrački hit proizvod je domaćeg game development studija Oxyverse, čiji su osnivači Jovan Jaramaz i Mina Leđenović.

PCPress.rs Image

Igra je dostupna za korisnike iOS i Android platformi širom sveta

Game development industrija u Srbiji doživljava kontinuirani rast iako je suočena sa globalnom krizom i izazovima na domaćoj sceni. Sve više nezavisnih studija, poput Oxyverse, osniva se u Srbiji, pokazujući bogatstvo talenta među domaćim game developerima, umetnicima i dizajnerima.

Oxyverse, kao jedan od tih studija, stoji iza igre ‘Ludo: Animal Heroes’, koja spaja klasični koncept igre Ludo (ili kako se kod nas zove Ne ljuti se čoveče), sa elementima Mario Karta. Ideja za ovu igru nastala je iz potrebe da se unapredi klasični koncept igre ‘Ludo’, čineći je bržom, zanimljivijom i vizuelno atraktivnijom. Igrači će dobiti mogućnost da koriste karte (powerups) i igraju sa različitim herojima, dodajući dubinu i raznolikost iskustvu igranja.

Feedback od korisnika igre ‘Ludo: Animal Heroes’ dosad je izuzetno pozitivan, ističući vizuelni stil, zabavnu igru i zaraznost iskustva. Studiju je važno što su prepoznati od strane stručnjaka u industriji, što ukazuje na kvalitet i potencijal njihovog proizvoda.

Igra je trenutno najpopularnija u Rusiji, Nemačkoj i Srbiji, sa planovima za dalje širenje na globalno tržište. Monetizacija igre bazira se na modelu free-to-play, sa in-app kupovinama i rewarded ad monetizacijom. Takođe, planira se lansiranje igre na Steam i ostalim platformama, uz prilagođavanje monetizacijskih sistema.

Naredni planovi za Oxyverse uključuju uspostavljanje samoodrživosti sa igrom ‘Ludo: Animal Heroes’, nakon čega će se fokusirati na razvoj novih igara. Studio se nada da će postići uspeh korak po korak, a ideja za nove igre već postoji i čeka svoju priliku za realizaciju.

Izvor: Netokracija

SBB


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.