Nova Mafia igra je u razvoju u studiju Hangar 13

0
105

Rečeno je da je četvrta glavna igra u Mafia serijalu 2K Gamesa u ranoj fazi razvoja. Originalna igra Mafia je prvi put objavljena 2002. godine, a kasnije je usledio nastavak 2010. i treći deo 2016. Od tog vremena, 2K se vratio da prepravi prvi unos sa Mafia: Definitive Edition iz 2020. godine. I dok se o budućnosti franšize nije razgovaralo od tada, zvuči kao da će 2K tražiti da napravi novi unos koji će se desiti pre prvog naslova.

Prema novom izveštaju iz Kotakua, rečeno je da Hangar 13, koji je studio koji je radio na Mafia 3, trenutno razvija novu igru koja će poslužiti kao nastavak trilogije. Naslov, koji navodno vodi kancelarija Hangara 13 u Brajtonu, navodno nosi kodno ime Nero. Takođe se kaže da se razvija u okviru Unreal Engine 5, što je odmak za seriju s obzirom na to da su Mafia 3 i rimejk Mafia iz 2020. napravljeni u okviru unutrašnjeg motora koji je kreirao Hangar 13.

Čuti da 2K želi da dodatno udvostruči Mafia franšizu novom igrom je prilično zanimljivo. Iako serijal Mafia nikada nije bio nepopularan, Mafia 3 je bila donekle ogorčena od strane kritičara i fanova kada je lansirana, što je dovelo do burnih vremena u Hangaru 13. Uprkos ovom mlakom prijemu, igra je prodata u preko 7 miliona primeraka, što je je prilično impresivno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Nova Mafia igra je u razvoju u studiju Hangar 13 appeared first on PLAY!.

Original Article