Nova kolekcija pametnih kućnih strojeva Samsunga

0
44

Samsung Electronics najavio je lansiranje nove Bespoke AI linije proizvoda u Europi, koja će, kako kažu, "pokazati stalnu predanost tvrtke da postane vodeći dobavljač digitalnih kućanskih uređaja koji su održivi, ​​inteligentni i lijepo dizajnirani".

Sastoji se od Bespoke AI linije za pranje rublja, Bespoke AI pećnice i Bespoke Infinite Line linije koja je prvenstveno namijenjena pametnim hladnjacima, a svi proizvodi će stići na europsko tržište u narednim mjesecima, najvjerojatnije nakon prezentacija na IFA 2022 sajmu u Berlinu.

“Samsung Electronics neprestano pomiče granice kako bi stvorio inovativne proizvode koji pomažu poboljšati živote potrošača razvijajući se i prilagođavajući se njihovim potrebama,” rekao je Hyesoon Yang, izvršni potpredsjednik i voditelj korisničkog iskustva poslovanja digitalnih uređaja u Samsung Electronicsu. "S ovom novom Bespoke postavom dolazi niz ekološki osviještenih, pametnih i uzvišenih značajki dizajna koje osnažuju potrošače da poboljšaju svoj životni stil."

Prezentaciju Bespoke AI Home linije za 2022. godinu možete vidjeti u ovom videu.

Bespoke AI linija za pranje rublja, opremljena je ekološki osviještenim tehnologijama za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odjeće, koja je razvijena u partnerstvu s markom odjeće Patagonia. Dostupna već ovog mjeseca, Bespoke AI perilica rublja dolazi s programom pranja koji smanjuje emisije mikroplastike iz odjeće za 54%, korištenjem tehnologije filtera za hvatanje ovih štetnih plastičnih čestica.

Bespoke AI perilica opremljena je Samsungovom tehnologijom AI Ecobubble. Korištenje hladne vode umjesto tople pomaže korisnicima uštedjeti do 70% potrošnje energije uz AI Energy Mode SmartThings Energy tehnologiju. Također osigurava visoke standarde čistoće i higijene za odjeću dopuštajući deterdžentu da brzo prodre u tkanine i ukloni prljavštinu u hladnoj vodi.

Osim toga, Bespoke AI perilica dolazi sa AI Wash senzorima koji mjere težinu rublja i razinu zaprljanosti kako bi se osiguralo da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije, smanjujući otpad.

Nadalje, SpaceMax tehnologija omogućuje stroju da koristi veći bubanj bez povećanja njegovih vanjskih dimenzija, dajući potrošačima veliki kapacitet od 11 kilograma.

Lansirana u listopadu na europskim tržištima, Bespoke AI pećnica dolazi, kako kažu, "s inteligentnim značajkama koje kuhanje čine zdravim iskustvom — omogućujući korisnicima da pripremaju hranu koja je dobra i za okusne pupoljke i za tijelo".

Kuhanje na pari dugo se povezivalo sa zdravim kuhanjem, a nova Bespoke AI pećnica dolazi s raznim funkcijama kuhanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela kuhanih na pari. Tehnologija Natural Steam omogućuje korisnicima postizanje hrskavijih, delikatnijih okusa s vlažnom unutrašnjošću i hrskavom vanjskom stranom, što ovu pametnu pećnicu čini idealnim izborom za mnoga jela za pečenje. U međuvremenu, značajka Full Steam u pećnici pomaže korisnicima kuhati povrće ili ribu na pari uz zadržavanje više prirodnog okusa i hranjivih tvari. Pećnica Bespoke AI dolazi s Dual Cook Steam značajkom, kombinirajući gornju i donju zonu s jednostavnom tehnologijom pare tako da korisnici mogu uštedjeti vrijeme i energiju kuhanjem različitih jela istovremeno na različitim postavkama. Kada ste gotovi s pripremom obroka, ugrađena značajka čišćenja parom omogućuje brzo čišćenje.

Pećnica Bespoke AI također ima inteligentne značajke koje dodatno poboljšavaju zdravo kulinarsko iskustvo. AI Pro Cooking koristi tehnologiju prepoznavanja hrane orijentiranu na sliku za optimizaciju postavki kuhanja u pećnici dok nadzire hranu kako bi se spriječilo da jelo bude prekuhano. Osim toga, korisnici mogu učiniti kuhanje interaktivnijim stvaranjem i dijeljenjem videozapisa s ubrzanim protokom vremena s prijateljima i obitelji na društvenim mrežama.

Ova pećnica koja se otvara na dodir ima dizajn ravnih vrata bez ručke, tako da se skladno slaže s vašim kuhinjskim namještajem.

Samsung najavljuje i lansiranje Bespoke Infinite Line, premium paketa uređaja s početnim fokusom na kuhinju. Između ostaloga Samsung ističe Black Metal Cooling značajku za unutrašnja vrata hladnjaka koja iznutra zadržava hladnoću i pomaže u brzom vraćanju izgubljene topline, dok "tunelska rasvjeta" na okviru i policama projicira svjetlost u svim smjerovima tako da možete vidjeti u svaki kut. Također dolazi s automatskim otvaranjem vrata koja se otvaraju kada ih dodirnete, stvarajući zvuk koji vas upozorava dok se otvaraju.

Ostale značajke uključuju vrč koji se automatski puni pročišćenom vodom kada ga stavite u hladnjak. Koristeći ugrađeni Infuser, možete dodati voće ili začinsko bilje kako biste stvorili napitke izvrsnog okusa. Održavajući okus sastojaka i ostataka svježim i bez kontaminacije, značajka Flex Pantry čuva hranu prilagođavanjem temperatura optimiziranih prema vrsti hrane koja se čuva.

Više informacija o Bespoke AI proizvodima u Europi potražite na ovoj poveznici.

Original Article