Nova Kingdom Hearts igra će se uskoro pojaviti

Prošlu zimu je fanovima Kingdom Hearts serijala ulepšao dolazak trećeg dela, i to nakon gotovo 14. godina od izlaska dvojke.

Mnogi fanovi su se nakon prelaska igre već spremali na dugačak period čekanja do dolaska nove igre, ali izgleda da to neće biti slučaj kao sa prethodnicim naslovima.

Kompanija Square Enix je otkrila da je sada još dva tima, pored onih koji rade na KH3 i KH Union, zaduženo za rad na Kingdom Hearts franšizi i budućim igrama, što će znatno ubrzati proces razvoja i kreiranja što boljeg iskustva.

Podela na dva tima će uskoro pokazati svoju dobrobit, pošto nas dolazak nove Kingdom Hearts igre očekuje dosta ranije. Nije poznato o kojoj je igri reč i šta će ona doneti fanovima, ali je logično da se ne radi o četvrtom nastavku, za koji je izjavljeno da je već u ranim fazama produkcije.

Nova igra koja će uskoro biti najavljena je verovatno neki spin-off naslov koji donosi drugačiji tok i potencijalno nove junake, a ono što će se pojaviti pre toga jeste Re Mind dodatak za Kingdom Hearts 3 koji stiže 23. januara za PS4 konzole.

The post Nova Kingdom Hearts igra će se uskoro pojaviti appeared first on PLAY!.

Original Article