Nova inovacija: Pretraživanje „Zaokruži i pretraži“ stiže na Android telefone

0
80
nova-inovacija:-pretrazivanje-„zaokruzi-i-pretrazi“-stize-na-android-telefone

Summary

Google je najavio uzbudljiv novi način pretraživanja koji će biti dostupan korisnicima Android telefona. Ova inovacija nosi naziv „Zaokruži i pretraži“ i omogućava korisnicima da pretražuju iz bilo koje aplikacije na svom telefonu koristeći jednostavne pokrete. Umesto tradicionalnog unosa ključnih […]

Nova inovacija: Pretraživanje „Zaokruži i pretraži“ stiže na Android telefone

Google je najavio uzbudljiv novi način pretraživanja koji će biti dostupan korisnicima Android telefona. Ova inovacija nosi naziv „Zaokruži i pretraži“ i omogućava korisnicima da pretražuju iz bilo koje aplikacije na svom telefonu koristeći jednostavne pokrete.

Umesto tradicionalnog unosa ključnih reči u pretraživač, korisnici će moći da zaokruže, precrtaju ili tapnu na ono što ih zanima kako bi pokrenuli pretragu. Ova nova funkcija ima za cilj da poboljša prirodnu interakciju sa Google pretragom, čineći je jednostavnijom i intuitivnijom.

Na primer, ukoliko se dopisujete sa prijateljima o nekom restoranu, dovoljno je da pritisnete na ime restorana kako biste videli više detalja o njemu. Takođe, možete prevući prstom preko niza reči kako biste ih pretvorili u pretragu. Ako vas zanima nešto vizuelno na ekranu, jednostavno ga zaokružite i Google će automatski pokrenuti pretragu.

Ova inovacija donosi potpuno novo iskustvo pretraživanja na mobilnim uređajima i omogućava korisnicima da brzo i lako pristupe informacijama iz različitih aplikacija. Rezultati pretrage će se prilagođavati korisničkim upitima i će zavisiti od Google Labs proizvoda koje korisnici odaberu.

„Zaokruži i pretraži“ predstavlja jednostavan, ali moćan alat koji će unaprediti način na koji korisnici koriste Google pretragu na svojim Android telefonima. Uz podršku generativne veštačke inteligencije, ovaj novi način pretraživanja otvara brojne mogućnosti za korisnike da brže pronađu informacije koje ih zanimaju.

Budite spremni da iskusite ovo uzbudljivo ažuriranje pretrage na Android telefonima i uživate u poboljšanom načinu pristupa informacijama. Google nastavlja sa svojim inovacijama, čineći pretragu još jednostavnijom i intiutivnijom za svoje korisnike.

Česta pitanja:

 1. Šta je „Zaokruži i pretraži“?
 2. „Zaokruži i pretraži“ je novi način pretraživanja koji je dostupan korisnicima Android telefona. Ova inovacija omogućava korisnicima da pretražuju iz bilo koje aplikacije na svom telefonu koristeći jednostavne pokrete.

 3. Kako funkcioniše „Zaokruži i pretraži“?
 4. Umesto tradicionalnog unosa ključnih reči u pretraživač, korisnici mogu da zaokruže, precrtaju ili tapnu na ono što ih zanima kako bi pokrenuli pretragu. Rezultati pretrage će se prilagođavati korisničkim upitima i će zavisiti od Google Labs proizvoda koje korisnici odaberu.

 5. Kakva je svrha „Zaokruži i pretraži“ inovacije?
 6. Cilj „Zaokruži i pretraži“ inovacije je da poboljša prirodnu interakciju sa Google pretragom, čineći je jednostavnijom i intuitivnijom. Ova inovacija donosi potpuno novo iskustvo pretraživanja na mobilnim uređajima i omogućava korisnicima da brzo i lako pristupe informacijama iz različitih aplikacija.

 7. Koje su prednosti „Zaokruži i pretraži“ inovacije?
 8. „Zaokruži i pretraži“ omogućava korisnicima da brže pronađu informacije koje ih zanimaju. Ona takođe pruža intuitivniji način pristupa informacijama i unapređuje iskustvo pretraživanja na Android telefonima.

 9. Kako će „Zaokruži i pretraži“ uticati na korisnike?
 10. „Zaokruži i pretraži“ će omogućiti korisnicima da lakše pristupe informacijama iz različitih aplikacija na svojim Android telefonima, čineći pretragu efikasnijom i praktičnijom.

Definicije:

 • Google pretraga – Internet pretraživačka usluga koja omogućava korisnicima da pronalaze informacije na internetu.
 • Android telefon – Telefon koji koristi Android operativni sistem, razvijen od strane Google-a.
 • Rezultati pretrage – Informacije koje se prikazuju korisniku na osnovu upita u pretraživaču. To mogu biti veb stranice, slike, vesti, video zapisi, itd.
 • Google Labs proizvodi – Eksperimentalni proizvodi i usluge koje je Google razvio, a korisnici mogu da ih koriste ako žele.

Srodni linkovi:

Read More