Nova igra kreatora Dying Light je fantasy RPG

0
43
nova-igra-kreatora-dying-light-je-fantasy-rpg

Techland je naporno radio na ažuriranjima za Dying Light 2 od njegovog lansiranja, ali sada je studio spreman da skrene pažnju na nešto novo. Danas je Techland objavio da je započeo razvoj nove franšize.

Idući dalje od serije Dying Light, Techland sada razvija potpuno novi serijal, koji će debitovati kao AAA akcioni RPG otvorenog sveta u fantazijskom okruženju. Kao deo najave, predstavljen je concept art koji možete pogledati gore.

Govoreći o najavi, izvršni direktor Techlanda, Pavel Marchevka, rekao je: „Naša ambicija je da uvedemo potpuno novu franšizu koja se znatno razlikuje od onoga što smo radili poslednjih nekoliko godina. Želimo da stvorimo potpuno iskustvo sledeće generacije. Novi fantazijski ep smešten u prostrani otvoreni svet, podstaknut veštinama i iskustvom koje smo stekli kao tim tokom godina, prožet novim idejama, strašću i kreativnošću.”

Brojni developeri koji stoje iza The Witcher 2, The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Horizon Zero Dawn i drugih velikih projekata pridružili su se Techlandu da rade na ovoj igri. Međutim, za sada nisu saopšteni dodatni detalji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More