27. 12. 2016.

Nova generacija MacBook Pro po prvi put dobila negativne ocene

Ljubitelji Apple-a često se žale kada kompanija uvede neku veću promenu u svojim proizvodima, ali pritužbe na račun poslednje linije MacBook Pro, sve su glasnije.

Nova generacija MacBook Pro po prvi put dobila negativne ocene

foto: b92.net

Po prvi put, časopis Consumer Reports odbili su da podrže novu liniju ovih uređaja, koji su u ranijim generacijama redovno bili “preporučivani”. 

Magazin navodi da su se ovi računari dobro pokazali kada je reč o kvalitetu displeja i performansama, ali je problem u bateriji. 

Tokom testiranja, Consumer Reports otkrio je da baterija na MacBook Pro traje od 3,75 do 19,5 sati. To je neverovatna razlika u izdržljivosti. Ipak, Apple tvrdi da baterija može da traje do 10 sati. 

Magazin je više puta ponovio testove nakon poslednjeg ažuriranja operativnog sistema, koji je trebalo da popravi stanje. 

“Počeli smo testiranje pre više nedelja, ali testovi nisu pokazali nikakvu razliku u rezultatima, nakon instaliranja macOS Sierra 10.12.2”, stoji u časopisu.

Izvor:

b92.net

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/tehno/387381/nova-generacija-macbook-pro-po-prvi-put-dobila-negativne-ocene.html