Nova generacija BMW iDrive sistema debituje u Neue Klasse vozilima

0
68
nova-generacija-bmw-idrive-sistema-debituje-u-neue-klasse-vozilima

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Sa novim BMW iDrive sistemom, BMW Grupa predstavlja novi koncept interakcije između vozila i vozača koji će biti implementiran u Neue Klasse vozilima od 2025. godine. Buduća generacija BMW iDrive sistema transformisaće vozilo u mesto koje pruža inovativno digitalno iskustvo.

PCPress.rs Image

Sa BMW Panoramic Vision, novim multifunkcionalnim volanom, novim centralnim displejom i novim BMW 3D head-up displejem kao centralnim displejom i radnim elementima, suštinsko korisničko iskustvo BMW-a se reinterpretira u svim Neue Klasse modelima.

Progresivne tehnološke inovacije ići će u korak sa modernim BMW dizajnom enterijera, sa fokusom na komande koje se zadaju dodirom ili glasovnom interakcijom. BMW iDrive u Neue Klasse karakterišu četiri centralna elementa.

PCPress.rs Image

Novi BMW Panoramic Vision pruža novi pogled na suštinsku BMW orijentaciju i sadržaj za sve putnike i zasnovan je na potpuno novoj tehnologiji head-up displeja. On projektuje informacije na visini koja savršeno odgovara vozaču po celoj širini vetrobranskog stakla.

PCPress.rs Image

BMW Panoramic Vision je dopunjen novim BMW 3D head-up displejem za aktivne situacije u vožnji, koji prikazuje potrebne informacije. Sa novim multifunkcionalnim volanom, sadržaj displeja BMW Panoramic Vision i BMW 3D head-up displeja se može pojedinačno kontrolisati prema principu oči na putu, ruke na volanu.

BMW iDrive u Neue Klasse se fokusira na novi centralni displej sa karakterističnim BMW stilom i intuitivnom funkcijom dodira. Tehnologija matričnog pozadinskog osvetljenja novog centralnog ekrana obezbeđuje visoku rezoluciju za ekrane, žive boje i jak kontrast, bez obzira na specifične svetlosne uslove.

PCPress.rs Image

Budući BMW iDrive će i dalje imati koncept QuickSelect predstavljen 2023. godine. Sistem u Neue Klasse je zasnovan na visoko integrisanoj softverskoj arhitekturi i koristi narednu generaciju BMW operativnog sistema. Pametna povezanost vozila sa BMW Cloud-om, kao i digitalni ekosistem korisnika stvara impresivno korisničko iskustvo i donosi novu dimenziju u interakciji čoveka i automobila.

PC Press Studio


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.