Nova besplatna igra ne Epic Games Store je dostupna za preuzimanje

0
39
nova-besplatna-igra-ne-epic-games-store-je-dostupna-za-preuzimanje

Epic Games Store planira da besplatne igre budu dostupne tokom 2023. godine, tako da bi korisnici ove digitalne prodavnice trebalo da imaju čemu da se raduju u narednim mesecima.

Prošle nedelje, korisnici Epic Games Store-a su mogli da preuzmu tri igre za svoje digitalne biblioteke – Divine Knockout, First Class Trouble i Gamedec: Definitive Edition. Sada kada je 19. januar prošao, ova tri naslova su skinuta i zamenjena sa Epistory: Typing Chronicles. Korisnici Epic Games Store-a koji žele da uhvate Epistory: Typing Chronicles imaju rok do četvrtka, 26. januara u 17h da to učine. U to vreme, Epistory će biti uklonjen iz ponude i zamenjen sledećom besplatnom igrom, Adios.

Epistory: Typing Chronicles kombinuje mehaniku igre koja se nalazi u drugim igrama za kucanje sa avanturom velikih razmera i impresivnim umetničkim stilom inspirisanim origamijem. Zadobio je uglavnom pozitivne kritike u vreme svog prvobitnog izdanja 2016. godine, tako da svaki korisnik Epic Games Store-a koji tek treba da ga igra trebalo da razmisli o tome da ga proveri. Adios, koji će biti slobodan od 26. januara do 2. februara, opisan je kao sinematična igra u prvom licu. Prvi put lansiran 2021. godine, Adios je takođe dobio uglavnom pozitivne kritike od kritičara kada je prvi put lansiran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More