Nova aplikacija za klipove Postparty

0
41
nova-aplikacija-za-klipove-postparty

Top50 Glas publike


PCPress.rs Image

Epic Games je upravo objavio Postparty, novu iOS i Android aplikaciju koja će vam pomoći da delite klipove iz Fortnite igara na PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC. Već možete sami da snimite igru na tim platformama, ali Postparty je dizajniran da olakša čuvanje, uređivanje i deljenje klipova. Postparty takođe radi sa Rocket League, ali za sada samo na PlayStation-u i Xbox-u.

PCPress.rs Image

Da biste napravili klipove koristeći Postparty, preuzmite ga iz prodavnice mobilnih uređaja po vašem izboru i prijavite se sa svojim Epic Games nalogom. Uverite se da je nalog Fortnite ili Rocket League sa kojim želite da pravite klipove vezan za vaš nalog, a zatim uskočite u igru da biste počeli da sečete.

Kada snimite video, on će se pojaviti u aplikaciji Postparty nakon nekoliko minuta. Odatle možete da uredite klip tako što ćete ga iseći ili dodati nalepnice sa temom Fortnite za neki dodatni stil, sačuvati ga na svom telefonu ili podeliti snimak sa drugim aplikacijama kako biste ga mogli objaviti.

Generalno, ceo sistem je funkcioniše zaista dobro. Kako navode , bilo bi dobro da se snimci pojavljuju u aplikaciji samo malo brže.

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.