Norman Ridus srećan zbog otkazivanja Silent Hills igre, pošto je “Death Stranding dosta bolji”

Glumac Norman Ridus i producent Hideo Kodžima su sarađivali i u prošlosti, još dok je Kodžima radio u Konamiju, na Silent Hill igri.

Fanovi su od te Silent Hill igre videli samo demo, takozvani Playable Teaser(P.T.), u kojem se na samom kraju pojavio i Norman Ridus.

Taj projekat je nažalost otkazan i Silent Hill igra nije ugledala svetlost dana, a Kodžima je nakon toga napustio Konami kako bi se posvetio nekom novom projektu.

Taj novi projekat je upravo Death Stranding, koji će uskoro postati dostupan za kupovinu, a našu recenziju već možete pročitati.

Kao što već znate, zvezda serije The Walking Dead je ovde glavni protagonista, i on je sada podelio svoje utiske o samoj igri, kao i o otkazanom projektu.

Ridus je u intervjuu za Hollywood Reporter otkrio da je srećan što Silent Hill igra nije završena i da je bio potpuno zaboravio na nju. Kao glavni razlog za radovanje je naveo to što je Death Stranding dosta bolja igra u kojoj je saradnja sa Kodžimom bila fantastično iskustvo.

The post Norman Ridus srećan zbog otkazivanja Silent Hills igre, pošto je “Death Stranding dosta bolji” appeared first on PLAY!.

Original Article