Inspirisan bogatim dizajnerskim nasleđem Nokia telefona, elegantan dizajn i kompaktni stil Nokia 8 Sirocco modela predstavljaju idealan spoj precizne izrade i korisnih inovacija. Uz neverovatne karakteristike kao što su unapređen režim Dual-Sight, ZEISS optika i precizne akustičke odlike, uključujući i Nokia prostorni audio, ovaj model predstavlja ultra-kompaktan moćan uređaj i naš najlepši pametni telefon do sada.

Njegov zakrivljeni stakleni završni sloj obavija precizno napravljen okvir od nerđajućeg čelika i pruža spoj snage i lepote. Sa ivicama debljine samo 2mm, Nokia 8 Sirocco objedinjuje zakrivljeni 2K ekranom pOLED dijagonale 5.5” od ivice do ivice sa izvajanom linijom koja čini ultra kompaktni profil.

Njegov okvir od nerđajućeg čelika je 2.5 puta snažniji nego aluminijum serije 6000, a njegovo 3D Corning® Gorilla® staklo je dvoboljno robusno da izdrži svakodnevne udarce i ogrebotine. Luksuzno izrađen i savršeno izbalansiran, odlično i sigurno leži u ruci zahvaljujući posebno prilagođenom okviru od nerđajućeg čelika koje je obrađeno i polirano metodama obade dijamanta.

Pravljenje izuzetnih fotografija moguće je zahvaljujući kameri sa ZEISS optikom, koja kombinuje ultra-osetljivu širokougaonu glavnu kameru sposobnu da se odlično nosi sa slabim osvetljenjem, sa pomoćnom kamerom od 13MP sa dvostrukim optičkim zumom. Uz Pro Camera mod imaćete potpunu kontrolu nad svim fotografijama koje snimate i moći ćete da pravite fotografije kao pravi profesionalac.

Ovaj model će se naći u prodaji početkom aprila, po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 749 €, u cenu nisu uključeni porezi.

Article source: http://www.tech-lifestyle.com/vesti/nokia-8-sirocco-ultra-kompaktan-mocan-uredaj-za-fanove/