No Man’s Sky tokom juna porastao za još milion igrača zahvaljujući Xbox Game Pass servisu

0
61

Od katastrofalnog lansiranja 2016. godine, pa do povratka iz mrtvih, No Man’s Sky i 4 godine nakon izlaska beleži veliku popularnost, pre svega zahvaljujući periodičnim besplatnim dodavanjem sadržaja koji značajno proširuje svemir(bukvalno).

Ovoga puta ne govoriomo o dodatnom sadržaju za No Man’s Sky, iako je novi apdejt Desolation nedavno stigao, već o značajnom porastu igrača zahvaljujući Microsoftovom popularnom pretplatničkom servisu. No Man’s Sky je početkom juna postao dostupan putem Xbox Game Pass servisa i malo ko je očekivao da će to imati puno značaja.

Međutim, dolaskom na Xbox i PC Game Pass, No Man’s Sky je dobio preko milion potpuno novih igrača, što je dovelo do rekordnih cifri u igri, a developeri iz studija Hello Games su oduševljeni što i dalje vlada ogromno interesovanje za igru.

Mnoge igre dobijaju razne benefite po dolasku na Xbox Game Pass, i to pre svega zahvaljujući činjenici da se plasiraju pred 10 miliona korisnika, što dalje utiče na bolje rezultate u prodaji na drugim platformama. Ovo nije jedini primer da igra dobija na popularnosti zbog Xbox Game Pass, pošto smo pre par nedelja pisali o indie biciklističkoj igri Descenders koja se sada prodaje i do 5 puta bolje nego pre izlaska na XGP.

The post No Man’s Sky tokom juna porastao za još milion igrača zahvaljujući Xbox Game Pass servisu appeared first on PLAY!.

Original Article