Nioh 2: Darkness in the Capital DLC

0
322

Nioh 2: Darkness in the Capital je najnovije DLC ekspanziju za kritički hvalјeni Nioh 2. Darkness in the Capital nam je daleko najdraži od raznih dodataka koji su dodati u Nioh 2 i sadrži neke najbrutalnijih neprijatelјa, velikih boss-eva i lako najbolјeg novog oružja: The Fist Claw.

Slično kao i prethodni Nioh 2 DLC: The Tengus Disciple, Darkness in the Capital, šalјe nas u Heian period u Kjotu u Japanu. Oni koji poznaju istoriju ovog vremenskog perioda sa zadovolјstvom će znati da se neke od najznačajnijih japanskih istorijskih ličnosti pojavlјuju dok je Glavni grad napadnut od Yokai-a i potpuno novog antagoniste.

Sama priča nije toliko zanimlјiva kao The Tengu’s Disciple. Ipak donosi neke poznate likove koje će fanovi pamtiti po originalnom Nioh-u, što je bilo lepo iznenađenje.

Darkness in the Capital sadrži desetak novih glavnih priča i sporednih misija, i uglavnom su neke od najzanimlјivijih. Posebno smo uživao u ovim misijama jer se priča odvija usred sukoba koji je zahvatao Glavni grad. Stoga vas većina misija zapravo baca pravo u bitku, usred borbi kroz razne delove prestonice. Jedna misija vam je čak omogućila da se borite sa Yokai-em u masivnom svetilištu Bude, što je prilično vizuelni spektakl.

Nioh 2 DLCUzećete potpuno nove Yokai koji dolaze u svim oblicima i veličinama. Najiskrenije, najkomičniji novi Yokai je veliki vagon iz kojeg viri Yokai glava. Prilično je smešno gledati, i to nije bio naš omilјeni osmišlјeni neprijatelј i zaista je oduzeo ozbilјnost situacije u kojoj smo se našli.

Jedan drugi neprijatelј bio je mnogo zastrašujući, visoki ratnik sa dugom kosom i dvostranim koplјem naneo nam je pustoš kroz našu igru. Ono što krade predstavu su novi boss dizajni. Jedan takav boss je hibridni brutal i pauk. Boss borba bila je muka za prolazak, ali boss dizajn je neverovatan.

Nioh 2 DLCNažalost, Darkness in the Capital ponovo koristi boss-eve, ali oni su iz originalnog NiohWhite Tiger se vraća među još jednog boss-a, što je šteta jer smo se osećali kao da smo ovde pobedili boss-a, zašto je i William morao da pobedi istog boss-a.

Slično kao što je The Tengu’s Desciple predstavio Splitstaff oružje, Darkness in the Capital predstavlјa ono što je trenutno postalo naše omilјeno oružje u igri. Fist i Claw. Ovo oružje je rukavica na kojoj su kandže.

Nioh 2 DLCTo je oružje izuzetno bliskog dometa, ali je toliko zabavno za upotrebu. Ono što ga čini tako sjajnim je koliko su naši napadi bili brzi. Čak i u sporijem High Stance, izbacivali smo salvu kombinacija na naše neprijatelјe ovim novim oružjem.

Zapanjili smo se kada smo pronašli još jedan sadržaj: to je specijalni skriveni boss – taj boss u Ren Hayabusa-i. Hayabusa je, naravno, ime glavnog junaka Ninja Gaidena. Iako je Ren Hayabusa samo predak Ryu Hayabusa-e, on je prepun svih istih sposobnosti, pa čak i nosi istu odeću.

Bilo je sjajno suočiti se sa Hayabusa-om i videti ga kako izvodi njegove karakteristične napade, uklјučujući i njegove magične napade. Još jedna pozitivna stvar je, ako uspete da ga pobedite, otklјučaćete kovački tekst da biste izgradili njegov oklop.

Darkness in the Capital ne samo da proširuje sjajno iskustvo Nioh 2 sa još više dodatih sadržaja. Takođe predstavlјa neke od najbolјih boss bitki u igri, i po našem ličnom mišlјenju, najbolјe oružje u igri. To je još jedno domaće pokretanje Team Ninje, koji nastavlјa da pruža sjajna ažuriranja i ekspanzije za jednu od najbolјih igara ove godine.

Nioh 2: Darkness in the Captial je sada dostupan putem PSN-a. Nioh 2 se zahteva da bi Darkness u Capital DLC mogao da se igra.

Nioh 2: Darkness in the Capital DLC was last modified: 30 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Nioh 2: Darkness in the Capital DLC appeared first on ITNetwork.

Original Article