Nintendo treba da popravi bagove u igri Pokemon Scarlet and Violet

0
62
nintendo-treba-da-popravi-bagove-u-igri-pokemon-scarlet-and-violet

PCPress.rs Image

Pokémon Scarlet i Violet su lansirani sa dosta bagova, ali programeri pokušavaju da ih isprave. Pored ažuriranja, Nintendo je rekao da je svestan problema sa performansama i da shvata povratne informacije igrača dok planira ispravke.

Nintendo treba da popravi bagove u igri Pokemon Scarlet and Violet

Pokémon Scarlet i Violet sa puno vizuelnih nedostataka

Igra sakupljanja stvorenja rutinski pati od lošeg broja kadrova, posebno u prometnim područjima kao što su gradovi. Takođe je uobičajeno da naiđete na padove, vizuelne nedostatke i greške koje se zaustavljaju kao što je zaglavljivanje na terenu. Automatsko čuvanje smanjuje ubod, ali ovo još uvek nije uglađeno iskustvo koje očekujete od originalnih Switch naslova.

Nintendo se nedavno pohvalio da su Pokémon Scarlet i Violet prodati kombinovano u 10 miliona kopija širom sveta u prva tri dana. Podvig ih je učinio najbrže prodavanom Nintendo igrom na bilo kojoj od platformi kompanije. Ovi brojevi takođe sugerišu da se Nintendo još uvek dobro snalazi u odnosu na svoje najveće rivale na konzolama. Sony-jeva najbrže prodavana PlayStation igra, God of War: Ragnarok, uspela je da se proda u 5,1 milion primeraka tokom prve nedelje.

Izvor: Engadget

eFakture


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.