Nintendo primorava Discord da otkrije korisnika koji je procureo Zelda: Tears of the Kingdom detalje

0
69
nintendo-primorava-discord-da-otkrije-korisnika-koji-je-procureo-zelda:-tears-of-the-kingdom-detalje

Pre nekoliko nedelja, neko iz Discord-a je procurio celu knjigu sa umetninama za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, prikazujući koncepte iz procesa razvoja, različite umetničke komade korišćene za finalnu igru i mnoštvo spojlera za avanturu koja je pred nama. Sada se Nintendo nada da će naterati Discord da identifikuje odgovornu osobu.

Curenje je došlo od korisnika Discorda, koji je takođe podelio neke od slika na Redditu, tvrdeći da je slike dobio od prijatelja. Curenje se u to vreme već činilo legitimnim, ali sada imamo dokaz da je bilo stvarno, pošto je Nintendo podneo zahtev za sudski poziv koji bi, ako bude odobren, primorao Discord da preda sve identifikacione informacije o korisniku koji je objavio curenje.

Ako Nintendo može da dobije identitet ove osobe, onda je sledeći korak verovatno tužba protiv te osobe. Nintendo je poznat po svom snažnom stavu protiv curenja. Pre nekoliko godina, serija curenja informacija o Pokemon Sword and Shield takođe je dovela do pravnih postupaka, što je rezultiralo kaznama od 150.000 dolara za odgovorne.

Kako je izvestio TorrentFreak, Nintendo je podneo zahtev za sudski poziv 4. aprila, tražeći da Discord preda ime, adresu, broj telefona i adresu e-pošte dotičnog korisnika.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zvanično će biti objavljen za Nintendo Switch 12. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More