Nintendo objavljuje kraj online servisa za 3DS i Wii U konzole

0
75
nintendo-objavljuje-kraj-online-servisa-za-3ds-i-wii-u-konzole

Summary

Nintendo je nedavno saopštio da će preostali servisi za 3DS i Wii U konzole prestati sa radom 8. aprila 2024. godine. Ova odluka znači da će igrači na ovim platformama više neće moći da se uključe u online multiplayer mečeve […]

Nintendo objavljuje kraj online servisa za 3DS i Wii U konzole

Nintendo je nedavno saopštio da će preostali servisi za 3DS i Wii U konzole prestati sa radom 8. aprila 2024. godine. Ova odluka znači da će igrači na ovim platformama više neće moći da se uključe u online multiplayer mečeve ili koriste online co-op mod.

Pored toga, popularna opcija Badge Arcade, koja igračima omogućava da prilagode svoje Nintendo 3DS početne ekrane, takođe će prestati da funkcioniše. Ipak, dobra vest je da će single-player modovi i dalje biti dostupni za igrače na obe platforme.

Iako je ova objava izazvala razočaranje među zajednicom Nintendo igrača, Nintendo je naglasio da bi možda moglo biti nekih izuzetaka po pitanju online servisa. Tako da, postoji mogućnost da se neki od tih servisa i dalje održe i nakon 8. aprila 2024. godine.

Odluka da se zatvore preostali 3DS i Wii U servisi dolazi nakon dugogodišnjeg uspeha Nintendo Switch konzole, koja je postala središnji fokus kompanije. Nintendo je očigledno odlučio da se usredsredi na svoju najnoviju konzolu i maksimizira podršku za nju.

Iako ćemo se morati oprostiti od online mečeva i co-op moda na 3DS i Wii U konzolama, ostaje nam da se nadamo da će Nintendo nastaviti sa pružanjem sjajnih iskustava na svojim budućim platformama.

FAQ (Često postavljana pitanja):

1. Kada će prestati da rade online servisi za Nintendo 3DS i Wii U konzole?

– Online servisi za 3DS i Wii U konzole će prestati sa radom 8. aprila 2024. godine.

2. Šta će se desiti sa online multiplayer mečevima i online co-op modom na ovim konzolama?

– Nakon 8. aprila 2024. godine, igrači na 3DS i Wii U konzolama više neće moći da se uključe u online multiplayer mečeve ili koriste online co-op mod.

3. Kako će ova odluka uticati na opciju Badge Arcade na Nintendo 3DS konzoli?

– Opcija Badge Arcade će prestati da funkcioniše zajedno sa online servisima na Nintendo 3DS konzoli.

4. Da li će single-player modovi i dalje biti dostupni na 3DS i Wii U konzolama?

– Da, single-player modovi će i dalje biti dostupni za igrače na obe platforme nakon prestanka rada online servisa.

5. Da li postoji mogućnost izuzetaka po pitanju online servisa nakon 8. aprila 2024. godine?

– Nintendo je naglasio da bi moglo biti nekih izuzetaka po pitanju online servisa, ali još uvek nije potvrđeno da će se neki od tih servisa i dalje održati.

Dodatni linkovi:

Nintendo (Glavna stranica Nintendo)

Molim vas da razumete da ne mogu garantovati 100% validnost URL-ova, pa se u slučaju linkova treba konsultovati sa pouzdanim izvorom informacija.

Read More