Ninja tvrdi kako Fortnite pro Faze Jarvis nije trebao biti banovan

U Fortnite zajednici ovih dana kruži vest o pro igraču poznatom kao FaZe Jarvis, koji je iz igre banovan nakon upotrebe softvera za varanje, što je pritom prenosio svojim fanovima na Youtube platformi.

FaZe Jarvis je brzo nakon dobijanja trajnog bana objavio video u kojem se kroz suze izvinio fanovima zbog velike greške za koju nije ni očekivao da će dobiti kaznu.

Epic je u međuvremenu potvrdio svoj stav prema igračima koji varaju i rekao je kako neće izdvajati nikoga iz gomile za poseban tretman.

Sada je u celu priču ušao i najpopularniji Fortnite strimer, Tajler “Ninja” Blevins, koji brani kolegu i tvrdi kako nije trebao biti banovan za stalno.

Ninja je istakao kako bi Epic Games trebao da napravi razliku između običnog klinca koji vara samo kako bi bio bezobrazan i jutjubera koji je svoju karijeru izgradio na igri.

Ninja je naveo kako se ništa se dešava sa klincem koji dobija trajni ban, ali da je situacija potpuno drugačija kod ljudi kao što je on. Naravno, navedeno je kako treba postojati kazna u vidu zabrane igranja od nekoliko meseci, ali je trajni ban ipak previše oštra kazna, po rečima Ninje.

The post Ninja tvrdi kako Fortnite pro Faze Jarvis nije trebao biti banovan appeared first on PLAY!.

Original Article