Nindža Kornjače dolaze u Street Fighter 6

0
51
nindza-kornjace-dolaze-u-street-fighter-6

Postalo je uobičajeno da gotovo svi naslovi sa live service modelom “prelaze” u druge franšize – bilo da se radi o igrama ili nečemu drugom. Capcom je sada najavio da će Teenage Mutant Ninja Turtles doći u Street Fighter VI, donoseći više kostima, dodataka i još mnogo toga.

Najavljujući, Street Fighter tim je rekao: “Cowabunga! Pojedi taj komad pice i spremi se za Teenage Mutant Ninja Turtles x Street Fighter 6 crossover 8. avgusta. Postanite radikalni sa TMNT opremom i novim naslovima, pozadinama uređaja u igri, okvirima kamere u Photo Mode i pretvorite svoj World Tour i Battle Hub avatare u svoju omiljenu kornjaču.”

Zanimljivo je videti način na koji se kornjače dodaju u igru. Za razliku od nekih crossovera, TMNT neće biti njihovi likovi sa jedinstvenim potezima. Umesto toga, igrači će moći da transformišu svoj World Tour avatar u kornjače. To ne samo da omogućava više igrača da uživaju u ovim likovima bez potrebe da nauče njihove stilove igre, već takođe znači da više crossover-a poput ovog može da se dogodi mnogo brže – jer balans igre ne mora biti uzeta u obzir.

Street Fighter VI je već započeo mnogo jače u poređenju sa SFV, a sa saradnjama poput ove koje se već odvijaju, biće zanimljivo videti gde će igra biti za dve ili tri godine od sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More