Nije prevara? Konačno objavljen gejmplej video za nedavno odloženi MMO The Day Before

0
47
nije-prevara?-konacno-objavljen-gejmplej-video-za-nedavno-odlozeni-mmo-the-day-before

Developer sve kontroverznijeg MMO-a The Day Before konačno je objavio obećani gejmplej video, nedelju dana nakon što je odložen pod, po nekima, sumnjivim okolnostima.

Fntastic je prošle nedelje odložio drugu najtraženiju igru na Steam-u za osam meseci, nakon što je tvrdio da je iznenađujuće potraživanje autorskih prava na ime igre.

Fntastic je tvrdio da je „dugački video snimak gejmpleja“ koji je već neko vreme obećan takođe odložen. Međutim, nakon kritika fanova – koji nisu videli značajan video o igri od 2021. godine, čak i nedeljama pre njenog navodnog datuma izlaska – video je konačno objavljen.

Fntastic je sada objavio novi trejler za svoj MMO u Unreal Engine 5, The Day Before, koji prikazuje 10-minutni snimak igranja. Ovaj video će vam dati uvid u grafiku i mehaniku igranja igre.

Dan pre je novi survival MMO u otvorenom svetu koji se odvija u smrtonosnoj, postpandemijskoj Americi preplavljenoj zaraženima gladnim mesa i preživelima koji se međusobno ubijaju radi hrane, oružja i automobila.

Igra ima za cilj da bude ukrštanje između The Last of Us i The Division. Štaviše, imaće PvP i PvE elemente, koji će vas suprotstaviti sa drugim igračima i usput protiv zombija koji se nazivaju zaraženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More