Nicki Minaj, Snoop Dog i 21 Savage stižu u Call of Duty

0
84
nicki-minaj,-snoop-dog-i-21-savage-stizu-u-call-of-duty

Sezona 5 igre Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone stiže 2. avgusta, a nova sezona će uključivati proslavu 50 godina hip hop muzike. Ovaj sadržaj će uključivati muzičke numere, šemu oružja i pakete operatera za umetnike Snoop Dogg-a, Nicki Minaj i 21 Savage-a.

Proslava hip hop-a u igri Call of Duty će uključiti besplatne predmete za sve igrače. Activision kaže da će svi dobiti besplatne hip hop War Tracks ako se prijave u Modern Warfare 2 ili Warzone između 7. i 16. avgusta.

Prva tri dana prijavljivanja tokom ovog perioda igračima će doneti hip hop War Track iz ’80-ih, ’90-ih ili 2000-ih. Četvrtog dana prijavljivanja, igrači će dobiti posebnu šemu oružja. Ovi predmeti će biti automatski dodeljeni igraču pri prijavi.

Pored šest standardnih operatera u Sezoni 5, stižu i tri popularna umetnika za proslavu. Snoop Dogg, koji je prethodno viđen u Vanguard i Call of Duty: Mobile, se vraća kao operator u Modern Warfare 2. Njegov paket će stići u “prozorskom periodu” Sezone 5.

Pridružuju mu se i Nicki Minaj i 21 Savage. Skin za Nicky pokazuje sjajan izgled sa pink odećom i oružjem, ali 21 Savage-ov skin je “cenzurisan” i biće otkriven kasnije.

Trenutno nisu dostupni dalji detalji ili cene, a više informacija će verovatno biti objavljeno bliže lansiranju Sezone 5.

Nedavno je Call of Duty dodao saradnju sa serijom The Boys u Sezoni 4 Reloaded, dodajući pakete super heroja za operatore Homelander-a, Starlight i Black Noir. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More