Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix

0
237

Još 2018. godine uživali smo u Nickelodeon Kart Racers-u. Uprkos nedostatku sadržaja – imao je samo 12 likova iz četiri Nickelodeon franšize – stvarne karting trke bile su zabavne. Ovaj detalјniji nastavak, Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix, krenuo je sa cilјem da se pobolјša u svim oblastima u kojima je prvi propao. I, uglavnom, to je učinjeno sa velikim uspehom.

Ovoga puta ima 30 trkača iz mnoštva popularnih crtanih filmova. Rugrats, Teenage Mutant Ninja Turtles, Spongebob i Hey Arnold! svi se vraćaju, ali ovog puta pridružili su im se Ren i Stimpy, CatDog, Rocko’s Modern Life, Avatar, JoJo Siwa i drugi. Zajedno sa likovima sa kojima možete da se takmičite, postoji još 70 između kojih možete da izaberete ko može da bude deo vaše „posade“. Dve mehanike i menadžer pojačavaju vaše trkačke sposobnosti, pružajući vam dodatne pogodnosti koje možete da koristite na stazi – poput dodatnih predmeta, pojačanja ili štita.

Ipak, od početka nećete imati pristup svim likovima. Otklјučaćete nove trkače i članove posade igrajući kroz glavne režime za jednog igrača Nickelodeon Kart Racers 2, odnosno Grand Prix događaje i izazove. Postoji nekoliko Grand Prix pehara koji mogu da se osvoje, a svi mogu da se igraju u jednom od tri nivoa težine, a prostiru se na više različitih raznolikih i živopisnih staza u igri. Izazovi su možda najzanimlјivija ponuda za jednog igrača; to su kratki događaji koji vam zadaju jedan cilј, kao što je pobeda u trci ispunjenoj samo Lignjosavom ili izlazak na 1. poziciju pre nego što ponestane kratkog tajmera. Oni su raznovrsni i zabavni, a dodaju dobrodošlu mešavinu sadržaja izvan direktnih trka.

Možete, naravno, da preduzmete akciju na mreži ako želite – iako kada smo pokušali na Xbox One, niko drugi nije igrao, tako da dobijanje trke možda neće biti tako lako. Ako kod kuće imate prijatelјe ili porodicu sa kojima možete da se igrate, akciju možete da podelite na dva ekrana, omogućavajući vam da se utrkujete na bilo kojoj stazi i koristite bilo koji od likova koje ste do tada otklјučali.

Nickelodeon Kart Racers 2Okruženje Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix je sigurno pobolјšano u odnosu na ono koje je pronađeno u njegovom prethodniku. Izgleda lepše zahvalјujući detalјnijim teksturama, i raznovrsnije je i zabavnije za trkanje. Jedan problem i dalјe postoji od prve igre; izvan modela likova, nedostaje bilo kakva stvarna ličnost iz bilo koje franšize koju ima. Staze nisu odmah poznate – nećete se utrkivati oko dnevne sobe Tommy Pickles-a, na primer, ili Krusty Krab-e.

Nickelodeon Kart Racers 2Još uvek nema glasovnog rada ili muzike iz bilo kog licenciranog vlasništva. Šteta je što je toliko rada uloženo u pobolјšanje gotovo svakog drugog aspekta, ali u igri još uvek nedostaje puno ličnosti. Nekoliko odabranih linija dijaloga iz njegove toliko omilјene postave likova otišlo bi daleko.

Čini se da je ovoga puta nešto oprostivije, jer Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix je mnogo puniji paket. Uz sve uklјučene režime, desetine sati zabave će se ovde provesti prolazeći kroz svaki Grand Prix događaj na svakom nivou težine i rešavajući sve izazove. Čak su i mehanike izvršile mali remont; umesto da vam levi okidač samo lebdi, to je i dugme za preskakanje, omogućavajući izvođenje nekih trikova tokom vožnje kroz sluz. Nije u potpunosti neophodno, ali dodaje malo više osećaja postupku. Loša strana je što se zbog toga zanošenje oseća malo mukotrpnije; pritiskom na dugme uvek ćete prvi skočiti, tako da zaista morate da se povučete u ugao pre nego što vaš karting počne da lebdi.

Teško da je glavni problem – bavlјenje kontrolama traje samo malo duže, ali začas ćete driftovati oko uglova poput boss-eva za kratko vreme. Pa, pružanje nekog od vaših protivnika vas neće oštetiti predmetom u procesu, naravno. Kao i sve karting igre, Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix je ponekad neoprostiv; možda ste najkvalifikovaniji trkač na svetu, ali udari vas dolazni predmet u neprimerenom trenutku i naći ćete se kako strmoglavo padate na zadnji deo čopora. Imate puno prilika da i njih izbacite, ali bez obzira jeste li na prvoj ili poslednjoj poziciji, nikada niste sigurni.

Što se tiče karting igara, Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix jedan je od najbolјih naslova u žanru. Ako ste odigrali prvi, svideće vam se dodatni rad na stvaranju ovog većeg i bolјeg nastavka. Dodatni likovi, pobolјšani vizualni elementi i čitav niz dodatnih sadržaja dobrodošli su. Šteta je što još uvek nema stvarne ličnosti iz bilo koje od uklјučenih franšiza. Ipak, ako želite da igrate zabavnu trkačku igru, samostalno ili sa prijatelјima

Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix was last modified: 12 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix appeared first on ITNetwork.

Original Article