NHL 21

0
251

Uvek će moći da se ponešto kaže za mala iskustva u video igrama. Kratke, male brze serije igara koji vam omogućavaju da samo još malo napredujete u igri koju igrate na putu za posao ili u malim pauzama tokom dana. Upravo u tim slučajevima EA-ova najnovija verzija simulacijskog hokeja, NHL 21, najviše blista. Manji načini igranja sa arkadnim osećanjima osećaju se izuzetno zabavno, a izvlačenje komplikovanog rukovanja džojstikom deluje vrlo okreplјujuće. Ono što se ipak ne čini, je realan hokej.

Godinama kasnije čini se da se nije previše toga promenilo kada je reč o onome što je na kraju najbolјi deo ovih igara, ili barem aspekt koji je najbolјe izveden. NHL 21 sjajno radi na usavršavanju te vrste zabave sa režimima igre kao što su NHL Ones ili NHL Threes, kako u online tako i u oflajn režimu. Sve širi World Of Chel i dalјe je zabavan izvor online igranje i sve to iskreno nikada nije izgledalo bolјe, uklјučujući prezentaciju u menijima i u igri.
Režim Be A Pro takođe je značajno pobolјšan u poređenju sa prethodnim godinama, sa većim naglaskom na onome što se dešava ne samo na ledu, već i van njega. Razgovori sa upravom, trenerima i drugim igračima pomažu vam da se vaše NHL putovanje učini težim, čak i ako stvarni dijalog nije ništa o čemu biste mogli da razmišljate.

Uprkos tome kako se to čini jednostavno, nije trebalo puno, pre nego što smo vikali na sudiju ili protivničke igrače na ekranu kao da nas čuju, i razmišlјajući o tome kako je trener želeo da nastavimo da pomeramo pak u našoj sledećoj smeni. To je sjajan primer igre koja vam daje taman toliko konteksta da možete da izgradite makar malu vezu sa onim što se događa u igri.
Beskrajno je zabavno apsolutno svlačiti protivničkog defanzivca pametnim povlačenjem nogu ili povlačenjem paka između nogu i pored njih. Sledi udarac koji ruši golmanovu bocu s vrha mreže, i to je samo lepa trešnja na vrhu. Takođe je beskrajna zabava stalno gomilati golove protiv vaših prijatelјa samo ih nervirajući jednosmernim dodavanjima i dodavanjima za ukrštanje koji se gotovo uvek završavaju pakovima u zadnjem delu mreže.

NHL 21Nažalost, EA nije krenuo u pravlјenje najbolјe arkadne verzije NHL hokeja za kojim svi mogu da podivlјaju. Ovo je zamišlјeno kao simulaciono iskustvo kakav je profesionalni hokej. Ovo je, gde igra nastavlјa da propada na isti način kao i uvek. Vašem navodnom simulacionom aspektu igre ne služi to što se igranje vrti oko istih arkadnih elemenata sa kojima smo se igrali dok smo odrastali.

Definitivno izgleda kao simulacija, reći ćemo to. Prezentacija koju smo pomenuli je neverovatna u NHL-u 21 i sve, i na ledu i van leda, pomaže obimu da stvore hokejašku atmosferu koja nam je nedostajala ove godine zahvalјujući pandemiji. Međutim, igra još uvek nije uravnoteženo hokejaško iskustvo koje se oseća blisko stvarnoj stvari. Akcija na ledu izgleda neverovatno i iako je zabavno neko vreme klizati krugove oko protivničkog tima kao Tyler Seguin, jednostavno ne traje u režimima igre fokusiranijim na simulaciju.

NHL 21Stvari poput lakog ukrštanja jednokratnih cilјeva i pomalo nedosledne AI dodatno prekidaju uranjanje. Nešto je bolјi od prethodnih godina, neki aspekti, posebno poput pobolјšanog AI golmana pomažu u zaustavlјanju više golova u situacijama jedan na jedan, mada nisu bez iskorišćavanja. Udarac iz zgloba izvlačenjem prsta na vrhu kruga u gornjem desnom uglu gotovo će uvek naći mrežu.

Naš najmanji problem, iako dosadan, su neke nesrećne online nevolјe. Imali smo više od nekoliko prilika tokom kojih smo bili u matchmakingu kada se igra zamrzla na meniju, sa jedinom opcijom da zatvorimo aplikaciju i otvorimo je ponovo. To je nešto što se nije desilo svaki put, pa čak ni većinu puta, ali se i dalјe osećalo kao nepotrebno nerviranje. Srećom, to je nešto što bi najverovatnije moglo da se popravi patch-em.

Ono što je potencijalno najbolјi dodatak NHL 21 je HUT Rush. Ovaj novi dodatak HUT-a čini redovno dirinčenje mnogo privlačnijim i zabavnijim. Brze igre pod visokim pritiskom su sjajne i osećaju se kao kod kuće sa ostalim režimima igara u arkadnom stilu. To nam je bio omilјeni aspekt HUT-a ove godine i zapravo nas natera da provedemo više vremena sa HUT-om nego što to obično radimo, što je postignuće jer obično ne provodimo toliko vremena u modu.

NHL 21HUT Rush je ili 5 na 5 ili 3 na 3 sa ograničenjem golova, a ne vremenskim ograničenjem. 3 na 3 mod je posebno sjajan jer će svima omilјena maskota Gritty uvek biti treći igrač bilo kog tima. Svaka igra odnosi se na bodovanje što je brže moguće i na najprlјaviji način koji možete. Što je igra bolјa, više bodova je zarađeno. Nespretnost maskota koje se bacaju jedna na drugu pomešana sa visokooktanskim hokejaškim hot-doggingom, sve zajedno deluje kako bi se svaki cilј osećao malo slađe i gura vas ka ponovnom igranju sledeće igre.

Mikrotransakcije su tu, naravno, iako ostaju neupadlјive. Još uvek nije postojao trenutak u kom trenutku smo osetili da moramo da potrošimo stvarne dolare, posebno zato što se prvo toliko zabavlјamo u HUT Rush-u. Sve to radi na stvaranju prave ravnoteže između nagrađivanja i zabavnog igranja pomešanog sa elementima u stilu imam te koji su ugrađeni u NHL 21 je napredak u odnosu na prethodne godine i u vreme kada se sportske igre obično hvale oko samo ažuriranja popisa, ovaj deo NHL franšize se izdvaja po tome što je u stvari učinio nešto više od toga. Još uvek ne popravlјa činjenicu da je to još uvek igra u arkadnom stilu sa prezentacijom u simulacijskom stilu, ali taj udarac definitivno pobolјšavaju novi dodaci HUT-a i još usavršeniji Be A Pro režim.

NHL 21 donosi preko potrebna pobolјšanja i dubinu različitih raspoloživih režima igre, mada ne čini ništa da reši iste probleme zbog kojih se zabavno igranje u arkadnom stilu čini neuobičajenim u režimima fokusiranijim na simulaciju. Na sreću ima dovolјno sadržaja da možete da se i dalјe zabavlјate u arkadnim režimima, a HUT Rush će vas zapravo vratiti da se igrate intenzivnije.

NHL 21 was last modified: 25 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post NHL 21 appeared first on ITNetwork.

Original Article