NFT nije mrtav! Square Enix objavio prvi trejler za Symbiogenesis, nadolazeću kolekcionarsku blockchain igru

0
41
nft-nije-mrtav!-square-enix-objavio-prvi-trejler-za-symbiogenesis,-nadolazecu-kolekcionarsku-blockchain-igru

Square Enix već neko vreme priča o eksperimentisanju sa blockchain tehnologijom i NFT-ovima. Krajem 2022. godine, izdavač je najavio svoj prvi korak na ovo tržište sa Symbiogenesis, „digitalnim kolekcionarskim umetničkim projektom“ dizajniranim za „fanove Web3“. Sada, ova „igra“ ima svoj prvi zvanični trejler.

Tizer trejler traje nešto više od 40 sekundi i ne pokazuje mnogo. Vidimo neku umetnost, ali nisu otkriveni konkretni likovi. Kada se uzme u obzir to da bi ova igra vođena NFT-om trebalo da se bavi prikupljanjem ne-fungibilnih tokena pojedinačnih likova, rekao bih da ovo nije sjajno prvo prikazivanje

Iako nam trejler ne pokazuje mnogo, Square Enix je ponudio još nekoliko detalja o ovom projektu. Na primer, trebalo bi da ima preko 10.000 „kolekcionarskih umetničkih dela“ koja pružaju „pravu korisnost igre“ kada ih igrač pokupi. Ovi NFT likovi će imati jedinstven dizajn koji prikazuje likove „različitih rasa i profesija“.

Square Enix planira da proda 10.000 NFT-ova karaktera kako se svako poglavlje igre otkriva. Dakle, ne samo da je ovo NFT igra, već je to epizodna NFT igra sa ograničenom količinom dropova. Biće šest poglavlja u priči o Symbiogenesis.

Više detalja o ovoj igri trebalo bi da dobijemo 17. marta, kada Square Enix planira da izađe uživo sa zvaničnim sajtom igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More