New Vegas 2 se pominje u novom apdejtu za Fallout 4

0
155
new-vegas-2-se-pominje-u-novom-apdejtu-za-fallout-4

Nakon ažuriranja Fallout 4 na Steam-u, fanovi su primetili, i sada su zbunjeni, pojavljivanjem „New Vegas 2“ u ažuriranju. Preko SteamDB-a. Nedugo zatim, taj deo je uklonjen, iako je i dalje vidljiv na SteamDB-u.

Ovo nije baš neobično. Ne bi bilo iznenađenje da se Fallout 4 priprema za novi sadržaj, posebno sa next-gen ažuriranjem  za Fallout 4 koje stiže kasnije ove godine. Ipak, ovaj konkretni detalj i njeno uklanjanje nisu sprečili fanove Fallout-a da teoretiziraju sve mogućnosti onoga što bi “New Vegas 2“ mogao značiti. Na kraju krajeva, New Vegas ima svoju bazu obožavalaca, i možete li ih kriviti? Fallout: New Vegas je možda najbolja Fallout igra od svih.

Iako je najjednostavniji odgovor da Bethesda možda planira neke sadržaje sa New Vegas tematikom za Fallout 4, tačnije Creation Club dodatak, lepo je pretvarati se i nadati se da bi mogao doći nastavak ili remaster za New Vegas. Na kraju krajeva, postoji svaka šansa da bi Bethesda mogla da remasterizuje briljantni RPG iz Obsidian-a u Fallout 4 endžinu, ili čak da objavi DLC na temu New Vegas za Fallout 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More