Netflix radi na Gears of War filmu i animiranoj seriji

0
97

Microsoft je već dugo želeo da dovede Gears of War film i sada ćemo ga, nakon Halo TV serije, konačno dobiti. Netflix se udružio sa Xbox-om i The Coalition kako bi razvio Gears of War igrani film, pored animirane serije.

Na 16. godišnjicu prve Gears igre, Netflix je najavio planove za adaptaciju uživo. Nakon igranog filma sledi animirana serija za odrasle, a postoji i potencijal za buduće Gears projekte.

Tajming je prilično dobar, jer se takođe kaže da Coalition trenutno razvija sledeću Gears of War igru. Pod pretpostavkom da je do filma još nekoliko godina, mogao bi da stigne iste godine kada i Gears 6. Alternativno, animirana emisija bi takođe mogla da poveća prodaju Gearsa, kao što smo videli sa Cyberpunk 2077 i njegovim Netflix animeom, Cyberpunk: Edgerunners.

To su sve informacije koje imamo za sada, ali možemo pretpostaviti da će Dejv Bautista voditi žestoku kampanju za ulogu Markusa Feniksa. Bautista je godinama pokušavao da se ubaci u film Gears of War i čak je privukao pažnju studija The Coalition tokom Gears 5. U jednom trenutku, The Coalition je objavio Bautista skin za Markusa Feniksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Netflix radi na Gears of War filmu i animiranoj seriji appeared first on PLAY!.

Original Article