Netflix dobiva opciju za jednostavno kickanje uređaja

0
55

Jedna od najboljih stvari na Netflixu je što se jedan račun može koristiti na više uređaja pored primarnog pametnog televizora, uključujući telefone, tablete i televizore u hotelima.

Ta mogućnost je dobro poznata korisnicima i naširoko je svi koristimo, no Netflix je planira želi "modificirati", jer mu je cilj spriječiti korisnike da dijele svoj račun s drugim osobama. Kao što vjerojatno znate, od iduće godine će korisnik računa morati plaćati naknadu Netflixu za svaki dodatni "podračun", a sada je Netflix odlučio dodati novi izbornik u postavke računa pod nazivom Managing Access and Devices, (upravljanje pristupom i uređajima) u kojom ćete samo jednim klikom moći izbacivati uređaje koje ne koristite, kao i otvarati slobodni "slot" za novi uređaj.

Mada je glavna namjera Netflixa da vam ovo omogući jednostavno uklanjanje podračuna svojih frendova i članova obitelji koji neće htjeti dodatno plaćati dijeljenje vašeg računa, opcija može biti korisna u nekim slučajevima kada poželite gledati sadržaje na nekom drugom uređaju poput TV-a u hotelu na godišnjem odmoru.

Nova značajka je dostupna jedino na webu i u mobilnim aplikacijama, što znači da novi izbornik nećete vidjeti u aplikaciji za pametni televizor.

Original Article