Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars (Switch)

0
46

Objedinjujući dve serije koje mnogi vole, Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars je igra puna obećanja.

Serija Neptunia je poznata po njenom vrhunskom humoru i starinskim RPG ludorijama, dok je Senran Kagura podjednako komičan dok pruža brzu akciju koja nije ništa ako nije zabavna. Oba imaju nezdravu opsesiju sisama. Ubacite ih oboje zajedno i trebalo bi da imate zabavnu igru punu šala i zabavne borbe, dopunjenu izdašnim delom podignutih grudi. I vi to činite, u izvesnoj meri.

Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars pronalazi likove dva sveta koji se bore za prevlast u Gamninjustri. Četiri boginje Heartland-a – Neptune, Noire, Blanc i Vert – ne podnose se sa četiri šinobija iz Marveland-a – Asuka, Homura, Yumi i Miyabi i i tako su uvučene u dugu bitku. Ali stvari će se uskoro promeniti. Invazija sile zvane Steeme Legion kao rezultat ima malo verovatni savez.

Neptunia x Senran Kagura Ninja Wars 1Na kraju, Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars igra onako kako biste očekivali. Između dugih razmena dijaloga, devojke kreću u akciju, istražujući polјa kako bi napredovali u priči i završavali zadatke. Ali umesto da se upuštaju sa neprijatelјima u bitke zasnovane na potezu, oni ih hack and slash-uju u realnom vremenu, sa vama u direktnoj kontroli. I naravno, tu vam povremeni boss stoji na putu koji zahteva sve vaše veštine da ga savladate.

Borba je lako najbolјa stvar u vezi sa Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars, mada to verovatno ne bi trebalo da bude toliko iznenađenje s obzirom na nasleđe Senran Kagura. Na osnovnom nivou, možete da sečete vašim mačem oružjem ili da koristite višestruka bacanja koja imaju različite efekte. Možete da blokirate napade i bežite im s puta. Ako pojačate toplotu, takođe imate pristup brojnim veštinama Nindža umetnosti koje mogu da se povežu zajedno, i imate pristup onome što je u osnovi vrhunska veština. Dodajte mogućnost da na kratko pojačate vaš lik i imaćete mnogo opcija.

Neptunia x Senran Kagura Ninja Wars 2Kamera se često oseća kao da radi protiv vas, posebno sa podrazumevanim podešavanjima. Zasitićete se neprijatelјa van ekrana koji vas pogađaju napadima iz dalјine sve dok ne umanjite kameru da biste imali bolјi pogled na polјe. A možda ćete i zaboraviti na sistem zaklјučavanja uglavnom. Ne prati dobro vašu metu, i bolno je prebacivanje između neprijatelјa. Šteta, jer je ovo problem koji je mučio originalno izdanje PS4 prošle godine. Nešto je moglo da se učini u vezi s tim, ali još uvek postoji na Switch-u.

Ipak, zaboravite na borbu; istina je, Neptunua x Senran Kagura: Ninja Wars najveći problem jednostavno ne može da se reši. Nemamo ništa protiv vizuelnih romana – neki od njih su zaista dobri – ali im je potrebna zanimlјiva priča i dobro napisani likovi. Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars nažalost nema ni jedno ni drugo, a dužina i učestalost njegovih razgovora definitivno ga stavlјa u teritoriju vizuelnog romana. Jednostavno trošite previše vremena na kliktanje na tekst, a premalo vremena na stvarno igranje.

Neptunia x Senran Kagura Ninja Wars 3Nekim lјudima možda ne smeta ogromna količina dijaloga – tu ima nekih zaista zabavnih gegova. Nastavite sa tim i možete da se zabavite i sa sadržajem završne igre koji je težak za akciju. Ali to je činjenica da Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars jednostavno nije tako dobra koliko je mogla da bude. I ovaj Switch port ne pomaže u rešavanju problema u igri.

Dakle, šta je novo u ovoj Svitch verziji Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars? Najveći dodatak je uvođenje podešavanja težine. Sada možete da olakšate ili otežate borbene susrete ako želite, iskorenjujući potrebu za dirinčenjem ili izazivajući vas da pojačate vašu igru. Osim toga, uklјučuje i besplatni alternativni DLC za kostime, tako da likovima možete da date novi izgled bez trošenja dodatnog novca.

Možda je najbolјa vest ako ste Neptunia ili Senran Kagura fan da je samim portom dobro rukovano. Vizuelni prikazi su prilično atraktivni, posebno ako igrate handheld na OLED Switch-u, a brzina kadrova se dobro drži.

Neptunia x Senran Kagura Ninja Wars 4Ako vas ideja da provedete do sat vremena besmislenog ćaskanja pre nego što uđete u zabavnu akciju ne odvrati, možda ćete uživati u Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars. To nikako nije loša igra, ali ne postiže dobar balans između priče i igre. A sama priča nije vredna da vam oduzme toliko vremena. Ipak, kako se svi portovi koriste, ovo je dobro, a dodatne opcije za poteškoće su dobrodošle.

Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars (Switch) was last modified: 26 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars (Switch) appeared first on ITNetwork.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)