Nema odlaganja! God of War: Ragnarok izlazi ove godine

0
77

Ranije ove nedelje bilo je mnogo spekulacija o God of War Ragnaroku, a mnogi fanovi su očekivali ažuriranje nastavka koji će se poklopiti sa četvorogodišnjim godišnjicom prethodnog naslova. Sony Santa Monica je rešio ovo sa malim ažuriranjem za programere u kojem je tražio strpljenje, ali da bi izbegli bilo kakve spekulacije o kašnjenju, programeri su takođe potvrdili da igra još uvek dolazi ove godine.

Nakon što je Horizon Forbidden West gurnut u 2022. godinu, spekulisalo se da bi možda i God of War mogao da prođe. Prema rečima direktora animacije God of War Ragnarok, Bruna Velaskeza, igra se i dalje pojavljuje ove godine.

Tokom ažuriranja programera ranije ove nedelje, direktor God of War, Kori Barlog, zamolio je fanove da budu strpljivi dok razvojni tim nastavi sa ovim poslednjim razvojem: „Mi smo perfekcionisti. Svi pooštravaju grafiku na trećem nivou, toliko toga se trenutno dešava da bih samo želeo da to podelimo sa vama, ali jednostavno nije spremno za prikazivanje“, rekao je Barlog.

God of War Ragnarok bi trebalo da bude Sonijeva velika igra za prazničnu sezonu ove godine, i pod pretpostavkom da je sve na pravom putu, trebalo bi da očekujemo State of Play stream fokusiran na igru negde ovog leta.

Ragnorok is coming this year.

— Bruno Velazquez 🎮🕹 (@brunovelazquez) April 20, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Nema odlaganja! God of War: Ragnarok izlazi ove godine appeared first on PLAY!.

Original Article