Nekoliko značajnih nagrada za Romea

0
62
nekoliko-znacajnih-nagrada-za-romea

Još jednom je ove godine brend Alfa Romeo osvojio čitaoce časopisa Auto Illustrierte, vodećeg auto časopisa u Švajcarskoj, koji je, zajedno sa drugim evropskim medijima, učestvovao u prestižnom takmičenju za najbolji automobil za uži izbor od 422 modela u 12 različitih kategorija.

Spisak nagrada brenda Alfa Romeo je izuzetan: zaista, šesti put zaredom, Giulia je osvojila prvo mesto u kategoriji „srednja limuzina“, dok je, treći put zaredom, Stelvio trijumfovao u kategoriji „veliki SUV/terenac“. Tonale je takođe osvojio svoju prvu titulu, odnoseći pobedu nad rivalima u kategoriji „kompaktni SUV/terenac“.

Čitaoci švajcarskog časopisa su takođe dali prednost brendu Alfa Romeo u takmičenju brendova, postavljajući brend plemenitog italijanskog sportskog duha još od 1910. na podijum u kategorijama za najbolji dizajn i najbolje reklamiranje.

Danijel Fjuks, direktor brenda Alfa Romeo za Švajcarsku, je izjavio: „Ponosimo se nagradama koje smo dobili od stručnjaka i veoma zahtevnih čitalaca časopisa Auto Illustrierte. Ovo su prestižne nagrade koje pokazuju koliko jako švajcarska publika ceni novu generaciju Alfa Romeo vozila. Tajna uspeha nagrađenih modela Giulia, Stelvio i Tonale leži u poslovičnoj izvrsnosti, odnosno vanvremenskom dizajnu, savršenog rasporeda težine, prvoklasne dinamike vožnje i tehnoloških i pogonskih rešenja koja su vodeća u segmentu. Stoga, to su modeli bez premca za koje smo sigurni da će nam doneti druga velika zadovoljstva u budućnosti“.

Read More