Nekoliko LEGO igara otkazano nakon godina razvoja

0
38
nekoliko-lego-igara-otkazano-nakon-godina-razvoja

Već skoro dve decenije TT Games je postao ime zahvaljujući timskom radu na franšizi LEGO igara – razvijajući ih na desetine tokom godina. Uprkos uspehu njihovog najnovijeg naslova (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga), novi izveštaj je otkrio da su, u nesrećnim okolnostima, 4 projekta studija u fazi razvoja sada otkazana – uključujući igru Čuvari galaksije .

Kako je izvestio NintendoLife, TT Games je otkazao 4 svoja projekta. Rečeno je da je ‘Projekat Marley’ iskustvo u stilu Disney Infinite u kojem bi igrači mogli da istražuju više Diznijevih svetova i da igraju kao čitav niz likova u rasponu od gomile Diznijevih franšiza uključujući, ali ne ograničavajući se na Knjigu o džungli, Nightmare Before Christmass, Pirate sa Kariba, Maleficient, Muppets, Frozen, Toy Story i Vini Pu. Projekat Marley je bio u razvoju 4 godine.

Nažalost, najveći tekući projekat TT Gamesa nije bio jedini koji je bio poslat na đubrište istorije, jer su još 3 naslova navodno sada otkazana. Rečeno je da je „Project Cosmic“ LEGO igra zasnovana na popularnoj franšizi Guardians of the Galaxy koja je bila u izradi 18 meseci pre njenog otkazivanja.

„Project Rainbow Road“ je navodno bio pucačina koji nije brendiran kao LEGO i koji bi sadržao čitav niz Warner Bros. franšiza uključujući DC, Rick and Morty, Looney Tunes kao i Netflixov Stranger Things. Konačno, za „Projekat LEGO X“ se govorilo da je mobilni port popularne igre LEGO  Worlds – iako je i ovo sada otkazano.

Uz toliki broj projekata koji su pali na stranu, nadamo se da će TT Games moći da se vrati u svoju poziciju – posebno pošto je tim nesumnjivo talentovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More