Neko prodaje besplatni Unreal 5 demo kao premijum igru na Steamu

0
61

Ranije ove godine, igrivi demo za Unreal Engine 5 sa ​​Supermenom postao je dostupan, dajući nam mali uvid u to kako bi mogla izgledati Superman igra sledeće generacije. Dok je većina nas ovo gledala i nastavila sa svojim životima, neki igrači su videli znakove za laku lovu, pokušavajući da rebrendiraju demo i prodaju ga na Steam-u.

Originalni Superman demo je kreiran kao demonstracija u vidu koncepta koju je napravila jedna osoba, Tajson Batler-Bošma, koji sada pokušava da se bori protiv prevaranta koji su mu ukrali rad. Tajson je nedavno obavešten da neko pokušava da proda demo na Steam-u za 10 dolara, stavljajući premium cenu na demo koji se može besplatno preuzeti.

U razgovoru za Insider-Gaming, Tajson je objasnio da je DMCA podnet pre nedelju dana, ali Valve još nije odgovorio. Prevaranti pokušavaju da uzvrate slanjem uvredljivih poruka i podnošenjem lažnih DMCA uklanjanja protiv njegovog YouTube kanala. Zbog sistema autorskih prava na platformi, on ne može da podnese protivtužbe bez otkrivanja ličnih podataka prevarantima, što bi moglo da stvori potpuno nove probleme.

Od ovog popodneva, dotična igra, Heroes City: Superman Edition, više nije navedena na Steam-u i izgleda da je uklonjena. Možete igrati pravi besplatni demo preko Itchio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Neko prodaje besplatni Unreal 5 demo kao premijum igru na Steamu appeared first on PLAY!.

Original Article