Neke prodavnice poklanjaju igračima neuspeli Babylon’s Fall

0
44

Babylon’s Fall je dostigao novi nivo neuspeha, koji do sada nijedna igra nije.

Ne može se poreći da je Babylon’s Fall bio promašaj. Pokušaj PlatinumGames-a i Square Enix-a da se probiju na live service tržištu nije ispunio očekivanja i samo nekoliko meseci nakon lansiranja, najavljeno je gašenje igre. Kako se bliži kraj Babylon’s Fall, neke maloprodajne prodavnice su počele da poklanjaju igru.

Cheap Ass Gamer je otkrio da GameStop prodavnice u SAD daju kopije igre kupcima koji su dolazili i raspitivali se o njoj. Korisnik je brzo odgovorio na objavu kako bi potvrdio da je američki prodavac zaista dao besplatnu kopiju nakon što ju je zatražio.

Drugi korisnici, međutim, nisu bili te sreće. Neki su pokušali da dobiju besplatnu kopiju ove Platinumove igre, ali osoblje prodavnice je reklo da nemaju preostale zalihe. Jedan korisnik je čak istakao da je kontaktirao deset prodavnica, sve tvrdeći da su uništile kopije. Osim GameStop-a, još nismo čuli izveštaje da drugi prodavci rade istu stvar.

Square Enix i Platinum objavili su da će igra zvanično prekinuti sa radom u februaru 2023. Kada se serveri uklone, igra se više neće moći igrati.

Just tried it, in fact worked pic.twitter.com/x4auugtHP7

— Caleb (@SKCalebKC) September 19, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Neke prodavnice poklanjaju igračima neuspeli Babylon’s Fall appeared first on PLAY!.

Original Article